Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CarlosLG skurwysyny
532 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 17.1
goed Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Mroczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggioni onderschept slim de pass. Bukowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggioni verovert de bal door een tackle van achteren. Poggioni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CarlosLG - skurwysyny 1:0

25e minuut.
Švagžlis rent richting de bal. Šuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Šuman met een sublieme pass. Poggioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggioni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CarlosLG - skurwysyny 2:0

26e minuut.
Poggioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroczek probeert naar een medespeler te passen. Stanisz is nu in balbezit. Poggioni verovert de bal door een tackle van achteren. Poggioni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Šuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Šuman passt de bal zonder na te denken. Poggioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggioni haalt uit met een fantastische trap. Gołembiewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CarlosLG - skurwysyny 3:0

36e minuut.
Foufoulas geeft een hoge lob. Inworp. Bukowiecki met de inworp. Kaczmarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Zieliński verovert de bal door een tackle van achteren. Zieliński met een sublieme pass. Švagžlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Švagžlis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CarlosLG - skurwysyny 4:0

42e minuut.
Mroczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroczek passt de bal met de wreef. Stanisz rent richting de bal. Poggioni onderschept slim de pass. Poggioni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CarlosLG - skurwysyny 5:0

43e minuut.
Mroczek rent richting de bal. Poggioni verovert de bal door een tackle van achteren. Poggioni passt de bal in één keer door. Švagžlis rent richting de bal. Švagžlis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CarlosLG - skurwysyny 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CarlosLG 25%, skurwysyny 75%.
CarlosLG - skurwysyny 6:0

55e minuut.
Klungelig pakt Włudarczyk de bal. Mroczek is nu in balbezit. Poggioni rent richting de bal. Poggioni haalt uit met een fantastische trap. Włudarczyk probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Przybysz rent richting de bal. Przybysz passt de bal zonder na te denken. Šuman speelt de bal door. Klungelig pakt Švagžlis de bal. Švagžlis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Słomianka heeft problemen om de bal te vangen. Słomianka geeft de bal voor. Šuman speelt de bal door. Švagžlis is nu in balbezit. Švagžlis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Šuman speelt de bal door. Švagžlis rent richting de bal. Poggioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggioni schiet op doel. Gołembiewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CarlosLG - skurwysyny 7:0

72e minuut.
Šuman met een sublieme pass. Poggioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggioni passt de bal in één keer door. Švagžlis rent richting de bal. Švagžlis haalt uit met een fantastische trap. Gołembiewski bokst de bal weg.

81e minuut.
Šuman rent richting de bal. Šuman passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Švagžlis de bal. Švagžlis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CarlosLG - skurwysyny 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CarlosLG 38%, skurwysyny 62%.
CarlosLG - skurwysyny 8:0