Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shemi FC Motóry RKS
541 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 20.3
average Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Jurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Pieprzyk rent richting de bal. Szymczorek verovert de bal door een tackle van achteren. Wichniarek rent richting de bal. Wichniarek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klimczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fasolka rent richting de bal. Ostoja maakt een afschuwelijke overtreding. Ostoja krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Klungelig pakt Szymczorek de bal. Jurczak met een sublieme pass. Świerk rent richting de bal. Pieprzyk rent richting de bal. Pieprzyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pitras speelt de bal door. Wichniarek is nu in balbezit. Jurczak begaat een overtreding. Jurczak krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Daar is Szymczorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak speelt de bal door. Pitras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shemi FC - Motóry RKS 0:1

23e minuut.
Boguszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguszewski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bonin de bal onder controle te krijgen. Świerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Jurczak speelt de bal door. Wichniarek rent richting de bal. Wichniarek passt de bal met de wreef. Bonin rent richting de bal. Bonin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Zawodny onderschept slim de pass. Klimczak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bonin de bal. Wichniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichniarek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Shemi FC - Motóry RKS 0:2

38e minuut.
Pieprzyk passt de bal met de wreef. Czachomirski heeft problemen om de bal te vangen. Boguszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonin verovert de bal door een tackle van achteren. Bonin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shemi FC 64%, Motóry RKS 36%.
Shemi FC - Motóry RKS 0:2

66e minuut.
Boligłowa probeert naar een medespeler te passen. Pieprzyk rent richting de bal. Pieprzyk speelt de bal door. Świerk is nu in balbezit. Świerk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pitras is nu in balbezit. Boligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Boligłowa geeft een lange en hoge pass. Bonin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shemi FC - Motóry RKS 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shemi FC 50%, Motóry RKS 50%.
Shemi FC - Motóry RKS 0:3