Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Star Poland Czarne Koszule
Attack Tactiek I_tac
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 31.7
weak Schieten adequate
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


2e minuut.
Milito verovert de bal door een tackle van achteren. Milito geeft een lange en hoge pass. Trzeciakiewicz geeft de bal voor. Korczyk geeft de bal voor. Wojtaszewski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Poland - Czarne Koszule 0:1

26e minuut.
Sułkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Fasano is nu in balbezit. Fasano probeert naar een medespeler te passen. Wojtaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Vachromejevas verovert de bal door een tackle van achteren. Vachromejevas geeft een lange en hoge pass. Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap. Kruski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Poland - Czarne Koszule 0:2

39e minuut.
Wojtaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszewski passt de bal zonder na te denken. Fasano rent richting de bal. Fasano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Star Poland - Czarne Koszule 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Star Poland 69%, Czarne Koszule 31%.
Star Poland - Czarne Koszule 0:3

46e minuut.
Nieto komt het veld opgelopen. Brągiel komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Milito rent richting de bal. Milito geeft een lange en hoge pass. Pulower heeft problemen om de bal te vangen. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Korczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyk geeft de bal voor. Pulower heeft problemen om de bal te vangen. Sułkowski rent richting de bal. Sułkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Widera rent richting de bal. Widera geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sułkowski de bal. Sułkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wojtaszewski is nu in balbezit. Wojtaszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Poland - Czarne Koszule 0:4

64e minuut.
Kruski trapt de bal weg. Micsoniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasano speelt de bal door. Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Houtkoop komt het veld opgelopen. Piñera komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Nieto verovert de bal door een tackle van achteren. Nieto met een sublieme pass. Fasano probeert naar een medespeler te passen. Wojtaszewski rent richting de bal. Wojtaszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Nieto met een sublieme pass. Marczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczak geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Melechowicz de bal onder controle te krijgen. Galikowski rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Houtkoop bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtkoop passt de bal in één keer door. Widera controleert de bal met de borst. Wojtaszewski is nu in balbezit. Wojtaszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Star Poland - Czarne Koszule 0:5

88e minuut.
Daar is Marczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milito is nu in balbezit. Warać tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Warać krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Star Poland 60%, Czarne Koszule 40%.
Star Poland - Czarne Koszule 0:5