Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mszczące Arbuzy Niteo Nox
Normal Tactiek 451
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Brzeziński onderschept slim de pass. Pietrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrzak met een sublieme pass. Bimbrowski rent richting de bal. Bimbrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Juśko geeft de bal voor. Mizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizia speelt de bal door. Kuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Juśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Przepiera onderschept slim de pass. Przepiera passt de bal in één keer door. Bimbrowski rent richting de bal. Bimbrowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pietrzak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zacharski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trzewiczek is nu in balbezit. Trzewiczek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mszczące Arbuzy 61%, Niteo Nox 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mszczące Arbuzy - Niteo Nox 0:0

52e minuut.
Pietrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzewiczek verovert de bal door een tackle van achteren. Trzewiczek passt de bal zonder na te denken. Bimbrowski is nu in balbezit. Bimbrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bachmatiuk met een snelle inworp. Trzewiczek is nu in balbezit. Trzewiczek speelt de bal door. Bimbrowski is nu in balbezit. Bimbrowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Mizia is nu in balbezit. Mizia passt de bal zonder na te denken. Gagatek speelt de bal door. Lasocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasocki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Stelmaszewski met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foszmańczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lasocki is nu in balbezit. Lasocki geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Trzewiczek verovert de bal door een tackle van achteren. Stelmaszewski is nu in balbezit. Stelmaszewski speelt de bal door. Bimbrowski is nu in balbezit. Bimbrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mszczące Arbuzy 43%, Niteo Nox 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mszczące Arbuzy - Niteo Nox 0:0