Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarne Koszule LKS Victoria Cisek
I_tac Tactiek best
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 50.2
average Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen average


1e minuut.
Houtkoop met een sublieme pass. Leduchowski rent richting de bal. Leduchowski speelt de bal door. Kazura is nu in balbezit. Kazura schiet op doel. Mecchia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piccardo speelt de bal door. Domagalski rent richting de bal. Domagalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñera is nu in balbezit. Kazura onderschept slim de pass. Kazura draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Piccardo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Koszule - LKS Victoria Cisek 0:1

6e minuut.
Ratyński is nu in balbezit. Ratyński geeft een hoge lob. Daar is Piñera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazura is nu in balbezit. Kazura schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Kazura is nu in balbezit. Milito bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura verovert de bal door een tackle van achteren. Leduchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leduchowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kazura passt de bal met de wreef. Van den Broeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Broeck geeft de bal voor. Leduchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leduchowski haalt uit met een fantastische trap. Mecchia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Van den Broeck onderschept slim de pass. Van den Broeck probeert naar een medespeler te passen. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura haalt uit met een fantastische trap. Mecchia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Koszule - LKS Victoria Cisek 0:2

29e minuut.
Rossano met een sublieme pass. Zurita is nu in balbezit. Zurita passt de bal in één keer door. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is King, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. King speelt de bal door. Daar is Fasano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Rossano passt de bal zonder na te denken. Jémez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jémez passt de bal zonder na te denken. Kazura rent richting de bal. Kazura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Koszule 65%, LKS Victoria Cisek 35%.
Czarne Koszule - LKS Victoria Cisek 0:2

46e minuut.
Brągiel komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Van den Broeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Broeck passt de bal met de wreef. Kazura rent richting de bal. Kazura draait met de bal, schiet en ... Brągiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Koszule - LKS Victoria Cisek 0:3

50e minuut.
Van den Broeck is nu in balbezit. Van den Broeck passt de bal met de wreef. Kazura is nu in balbezit. Leduchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leduchowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Domagalski geeft een lange en hoge pass. Van den Broeck kopt de bal weg. Klungelig pakt Piccardo de bal. Kazura rent richting de bal. Kazura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Leduchowski speelt de bal door. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura verovert de bal door een tackle van achteren. Kazura schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Milito verovert de bal door een tackle van achteren. Milito probeert naar een medespeler te passen. Rossano rent richting de bal. Rossano geeft een hoge lob. Sułkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Jémez geeft een lange en hoge pass. Piccardo is nu in balbezit. Kazura verovert de bal door een tackle van achteren. Kazura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Koszule - LKS Victoria Cisek 0:4

74e minuut.
Varnalis passt de bal zonder na te denken. Bourdon onderschept slim de pass. Kazura rent richting de bal. Kazura schiet op doel. Piccardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Domagalski kopt de bal weg. Piccardo is nu in balbezit. Kazura verovert de bal door een tackle van achteren. Kazura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Koszule - LKS Victoria Cisek 0:5

82e minuut.
Van den Broeck verovert de bal door een tackle van achteren. Domagalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Broeck met een sublieme pass. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Domagalski met de inworp. Prestinaio is nu in balbezit. Prestinaio passt de bal zonder na te denken. Kazura rent richting de bal. Kazura schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kazura passt de bal in één keer door. Leduchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leduchowski passt de bal in één keer door. Kazura is nu in balbezit. Kazura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Koszule 62%, LKS Victoria Cisek 38%.
Czarne Koszule - LKS Victoria Cisek 0:5