Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Star Poland W Pogoni Za Chlebem 2004
Attack Tactiek zdup*doust
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 42
weak Schieten solid
poor Passen solid
poor Verdedigen average


11e minuut.
Zięba rent richting de bal. Marczak onderschept slim de pass. Marczak met een sublieme pass. Morel heeft problemen om de bal te vangen. Morel geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Poland - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:1

15e minuut.
Mateescu passt de bal in één keer door. Nicolau is nu in balbezit. Nicolau passt de bal zonder na te denken. Carrera rent richting de bal. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Şahinbay heeft problemen om de bal te vangen. Miúra is nu in balbezit. Miúra probeert naar een medespeler te passen. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pulower bereikt de bal nog maar net als eerste. Zięba onderschept slim de pass. Zięba haalt uit met een fantastische trap. Kruski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Poland - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:2

21e minuut.
Zięba geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pulower de bal onder controle te krijgen. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Nicolau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Poland - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:3

24e minuut.
Zięba geeft een lange en hoge pass. Nicolau is nu in balbezit. Nicolau passt de bal met de wreef. Miúra bereikt de bal nog maar net als eerste. Miúra geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Morel met een sublieme pass. Zięba rent richting de bal. Zięba met een sublieme pass. Carrera rent richting de bal. Carrera haalt uit met een fantastische trap. Kruski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nicolau rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Marczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolau is nu in balbezit. Nicolau passt de bal in één keer door. Carrera rent richting de bal. Carrera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Wędrowycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mateescu passt de bal met de wreef. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Wędrowycz geeft een lange en hoge pass. Şahinbay met een sublieme pass. Morel speelt de bal door. Carrera rent richting de bal. Carrera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Miúra kopt de bal weg. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau is nu in balbezit. Nicolau schiet op doel. Kruski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Trzeciakiewicz geeft een lange en hoge pass. Ejsmont is nu in balbezit. Morel verovert de bal door een tackle van achteren. Morel geeft een lange en hoge pass. Carrera krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

42e minuut.
Miúra passt de bal in één keer door. Nicolau is nu in balbezit. Nicolau passt de bal in één keer door. Daar is Carrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Nicolau rent richting de bal. Nicolau passt de bal met de wreef. Carrera rent richting de bal. Carrera schiet op doel. Kruski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Poland - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Star Poland 79%, W Pogoni Za Chlebem 2004 21%.
Star Poland - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:4

48e minuut.
Zięba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zięba passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Carrera de bal. Carrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Star Poland - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:5

49e minuut.
Melechowicz speelt de bal door. Daar is Galikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrera rent richting de bal. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Poland - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:6

51e minuut.
Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Zięba rent richting de bal. Carrera is nu in balbezit. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Poland - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:7

53e minuut.
Morel passt de bal zonder na te denken. Zięba is nu in balbezit. Zięba probeert naar een medespeler te passen. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Nicolau probeert naar een medespeler te passen. Miúra is nu in balbezit. Nicolau is nu in balbezit. Nicolau schiet op doel. Kruski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Poland - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:8

59e minuut.
Marczak passt de bal zonder na te denken. Warać bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morel. Morel krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Miúra passt de bal zonder na te denken. Nicolau met een sublieme pass. Carrera rent richting de bal. Carrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Star Poland - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:9

67e minuut.
Morel geeft een lange en hoge pass. Nicolau controleert de bal met de borst. Wędrowycz is nu in balbezit. Nicolau onderschept slim de pass. Nicolau schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Miúra is nu in balbezit. Miúra speelt de bal door. Widera heeft problemen om de bal te vangen. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Widera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morel met de inworp. Zięba rent richting de bal. Zięba geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Trzeciakiewicz geeft een hoge lob. Morel rent richting de bal. Morel passt de bal met de wreef. Carrera is nu in balbezit. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Raith met een sublieme pass. Zięba controleert de bal met de borst. Zięba speelt de bal door. Carrera rent richting de bal. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Nicolau probeert naar een medespeler te passen. Daar is Carrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolau probeert naar een medespeler te passen. Miúra is nu in balbezit. Miúra geeft een hoge lob. Kruski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Star Poland 77%, W Pogoni Za Chlebem 2004 23%.
Star Poland - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:9