Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Kaloryfery Equip F.C
Normal Tactiek 343
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.9
slecht Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


17e minuut.
Łoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoza met een sublieme pass. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap. Mosór probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kaloryfery - Equip F.C 0:1

18e minuut.
Piejko geeft de bal voor. Mumowski is nu in balbezit. Kempny maakt een afschuwelijke overtreding. Kempny krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Daar is Bartkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Piejko geeft een hoge lob. Renusz is nu in balbezit. Renusz draait met de bal, schiet en ... Bajski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Klimko is nu in balbezit. Dmowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dmowski geeft de bal voor. Bartkowski is nu in balbezit. Bartkowski haalt uit met een fantastische trap. Mosór kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Wojdat is nu in balbezit. Wojdat geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wszędybył met de inworp. Ziemiański geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kaloryfery - Equip F.C 0:2

28e minuut.
Gust speelt de bal door. Dmowski controleert de bal met de borst. Olechowski rent richting de bal. Renusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Renusz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Gust met een sublieme pass. Bartkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bałamut. Bałamut krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Gust raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kwidziński komt het veld opgelopen. Mumowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kaloryfery - Equip F.C 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Kaloryfery 64%, Equip F.C 36%.
Victoria Kaloryfery - Equip F.C 0:3

63e minuut.
Łoza probeert naar een medespeler te passen. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański met een sublieme pass. Bartkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Mumowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kwidziński zijn tegenspeler op de grond. Kwidziński krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański passt de bal in één keer door. Wszędybył is nu in balbezit. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mosór kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Jaranowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śmiech zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Kaloryfery 55%, Equip F.C 45%.
Victoria Kaloryfery - Equip F.C 0:3