Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0021
  • Stadion: KMT Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1934
KMT Mszczące Arbuzy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Kuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszkowski rent richting de bal. Kuszczak onderschept slim de pass. Kuszczak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Juśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekiera onderschept slim de pass. Siekiera passt de bal zonder na te denken. Łęgowski is nu in balbezit. Łęgowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KMT - Mszczące Arbuzy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KMT 58%, Mszczące Arbuzy 42%.
KMT - Mszczące Arbuzy 1:0

69e minuut.
Inworp. Foszmańczyk met de inworp. Mizia rent richting de bal. Mizia geeft een lange en hoge pass. Kuszczak springt en kopt de bal. Tywonek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Kempny met een snelle inworp. Łęgowski rent richting de bal. Łęgowski speelt de bal door. Kempny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempny geeft een lange en hoge pass. Baliński bokst de bal weg.

89e minuut.
Baszkowski geeft een lange en hoge pass. Pietrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszkowski begaat een overtreding. Pietrzak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pietrzak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tywonek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KMT 54%, Mszczące Arbuzy 46%.
KMT - Mszczące Arbuzy 1:0