Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
W Pogoni Za Chlebem 2004 Czarne Koszule
zdup*doust Tactiek I_tac
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 38.3
goed Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Nicolau passt de bal zonder na te denken. Aelbrechts is nu in balbezit. Met opzet legt Fasano zijn tegenspeler op de grond. Fasano krijgt een gele kaart. Aelbrechts raakt geblesseerd tijdens het duel. Mateescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Carrera krijgt zijn hoofd ertegen. Mecchia bokst de bal weg.

13e minuut.
Aelbrechts met de inworp. Houtkoop is nu in balbezit. Nicolau onderschept slim de pass. Nicolau geeft een lange en hoge pass. Carrera springt en kopt de bal. Mecchia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bourdon heeft problemen om de bal te vangen. Zięba rent richting de bal. Zięba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - Czarne Koszule 1:0

18e minuut.
Mecchia speelt de bal door. Zurita controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mateescu. Mateescu krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Aelbrechts passt de bal met de wreef. Daar is Carrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolau speelt de bal door. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon onderschept slim de pass. Bourdon passt de bal zonder na te denken. Daar is Houtkoop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Houtkoop geeft een hoge lob. Jonak bokst de bal weg.

29e minuut.
Daar is Fasano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mateescu. Fasano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fasano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sułkowski heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Nicolau verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolau met een sublieme pass. Morel geeft de bal voor. Carrera rent richting de bal. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bourdon rent richting de bal. Morel onderschept slim de pass. Morel speelt de bal door. Carrera rent richting de bal. Carrera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Burduşel geeft een hoge lob. King is nu in balbezit. Morel onderschept slim de pass. Morel geeft de bal voor. Carrera maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Nicolau speelt de bal door. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo rent richting de bal. Carrera verovert de bal door een tackle van achteren. Carrera schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W Pogoni Za Chlebem 2004 35%, Czarne Koszule 65%.
W Pogoni Za Chlebem 2004 - Czarne Koszule 1:0

46e minuut.
Brągiel komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Zurita verovert de bal door een tackle van achteren. Houtkoop bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtkoop passt de bal in één keer door. Zurita is nu in balbezit. Zurita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Mateescu geeft een hoge lob. Bourdon kopt de bal weg. Daar is King, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zięba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zięba draait met de bal, schiet en ... Paal!

52e minuut.
Aelbrechts passt de bal in één keer door. Daar is Nicolau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolau speelt de bal door. Carrera is nu in balbezit. Carrera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mateescu passt de bal in één keer door. Fasano speelt de bal door. Burduşel is nu in balbezit. Sułkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Aelbrechts passt de bal in één keer door. Zięba is nu in balbezit. Zięba speelt de bal door. Carrera rent richting de bal. Carrera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Nicolau is nu in balbezit. Nicolau met een sublieme pass. Carrera heeft problemen om de bal te vangen. Carrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - Czarne Koszule 2:0

84e minuut.
Aelbrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Aelbrechts passt de bal met de wreef. Nicolau met een sublieme pass. Carrera rent richting de bal. Carrera draait met de bal, schiet en ... Brągiel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W Pogoni Za Chlebem 2004 32%, Czarne Koszule 68%.
W Pogoni Za Chlebem 2004 - Czarne Koszule 2:0