Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Victoria Cisek Star Poland
best Tactiek Attack
63% Balbezit 37%
25% Spel op eigen helft 75%
41 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 24.2
formidabel Schieten zwak
solide Passen slecht
matig Verdedigen zwak


3e minuut.
Domagalski passt de bal met de wreef. Marczak is nu in balbezit. Przybora verovert de bal door een tackle van achteren. Kazura is nu in balbezit. Kazura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ejsmont is nu in balbezit. Przybora onderschept slim de pass. Przybora met een sublieme pass. Kazura heeft problemen om de bal te vangen. Kazura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Doeltrap. Trzeciakiewicz trapt de bal weg. Klungelig pakt Pioletti de bal. Kazura is nu in balbezit. Kazura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Daar is Kazura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marczak. Kazura raakt geblesseerd tijdens het duel. Przybora zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kazura is nu in balbezit. Kazura haalt uit met een fantastische trap. Kruski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Victoria Cisek - Star Poland 1:0

14e minuut.
Warać is nu in balbezit. Pioletti onderschept slim de pass. Pioletti speelt de bal door. Kazura rent richting de bal. Kazura draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Przybora geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Wędrowycz de bal. Pioletti rent richting de bal. Pioletti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Galikowski probeert naar een medespeler te passen. Domagalski is nu in balbezit. Domagalski speelt de bal door. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura schiet op doel. Kruski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Victoria Cisek - Star Poland 2:0

26e minuut.
Domagalski rent richting de bal. Domagalski met een sublieme pass. Marczak speelt de bal door. Daar is Przybora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przybora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Żółkiewski rent richting de bal. Domagalski verovert de bal door een tackle van achteren. Domagalski passt de bal met de wreef. Daar is Kazura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Victoria Cisek - Star Poland 3:0

31e minuut.
Maternia geeft een lange en hoge pass. Kazura rent richting de bal. Domagalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domagalski haalt uit met een fantastische trap. Kruski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Victoria Cisek - Star Poland 4:0

33e minuut.
Jémez speelt de bal door. Klungelig pakt Przybora de bal. Przybora passt de bal met de wreef. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Jémez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Warać. Jémez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maternia met een snel genomen vrije trap. Kazura springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Domagalski onderschept slim de pass. Domagalski speelt de bal door. Kazura is nu in balbezit. Kazura draait met de bal, schiet en ... Kruski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Victoria Cisek - Star Poland 5:0

43e minuut.
Papantoniou heeft problemen om de bal te vangen. Papantoniou probeert naar een medespeler te passen. Leduchowski is nu in balbezit. Galikowski rent richting de bal. Galikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Leduchowski rent richting de bal. Leduchowski geeft de bal voor. Domagalski kopt de bal weg. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura schiet op doel. Kruski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Victoria Cisek 29%, Star Poland 71%.
LKS Victoria Cisek - Star Poland 5:0

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pulower trapt de bal weg van het doel. Warać kopt de bal weg. Melechowicz rent richting de bal. Melechowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ratyński geeft een lange en hoge pass. Przybora bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybora passt de bal in één keer door. Kazura rent richting de bal. Kazura draait met de bal, schiet en ... Kruski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Victoria Cisek - Star Poland 6:0

54e minuut.
Kazura is nu in balbezit. Kazura geeft een lange en hoge pass. Przybora kopt de bal weg. Pioletti rent richting de bal. Pioletti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ratyński is nu in balbezit. Ratyński geeft een lange en hoge pass. Trzeciakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kazura is nu in balbezit. Kazura haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Maternia geeft een hoge lob. Kruski met een sublieme pass. Jémez kopt de bal weg. Przybora kan de bal niet met de borst controleren. Przybora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kruski trapt de bal weg van het doel. Domagalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domagalski passt de bal met de wreef. Kazura is nu in balbezit. Kazura draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Przybora controleert de bal met de borst. Wędrowycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybora verovert de bal door een tackle van achteren. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kruski probeert naar een medespeler te passen. Jémez kopt de bal weg. Domagalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domagalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Victoria Cisek - Star Poland 7:0

65e minuut.
Przybora speelt de bal door. Kazura rent richting de bal. Kazura passt de bal zonder na te denken. Domagalski is nu in balbezit. Domagalski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Przybora neemt de hoekschop. Klungelig pakt Widera de bal. Kazura is nu in balbezit. Kazura haalt uit met een fantastische trap. Kruski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Maternia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jémez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jémez passt de bal met de wreef. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Wędrowycz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domagalski rent richting de bal. Klungelig pakt Domagalski de bal. Kazura is nu in balbezit. Kazura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Pioletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Pioletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pioletti haalt uit met een fantastische trap. Kruski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Victoria Cisek - Star Poland 8:0

77e minuut.
Klungelig pakt Galikowski de bal. Przybora bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybora passt de bal in één keer door. Kazura heeft problemen om de bal te vangen. Kazura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Victoria Cisek - Star Poland 9:0

79e minuut.
Przybora bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybora probeert naar een medespeler te passen. Widera is nu in balbezit. Kazura onderschept slim de pass. Kazura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Victoria Cisek - Star Poland 10:0

80e minuut.
Przybora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pioletti heeft problemen om de bal te vangen. Pioletti geeft een lange en hoge pass. Kazura maakt een snoekduik en kopt de bal. Kruski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kazura is nu in balbezit. Widera is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kazura. Kazura krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Marczak is nu in balbezit. Przybora verovert de bal door een tackle van achteren. Przybora speelt de bal door. Daar is Kazura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Victoria Cisek - Star Poland 11:0

85e minuut.
Melechowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Warać, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wędrowycz is nu in balbezit. Kazura is nu in balbezit. Kazura haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Pulower geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jémez met een snelle inworp. Klungelig pakt Przybora de bal. Przybora geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Domagalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domagalski speelt de bal door. Kazura is nu in balbezit. Kazura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Victoria Cisek - Star Poland 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Victoria Cisek 21%, Star Poland 79%.
LKS Victoria Cisek - Star Poland 12:0