Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ARIEL LKS Victoria Cisek
Attack Tactiek best
36% Balbezit 64%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 52.9
slecht Schieten formidabel
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


10e minuut.
Daar is Copik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiaderny rent richting de bal. Copik verovert de bal door een tackle van achteren. Copik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARIEL - LKS Victoria Cisek 0:1

11e minuut.
Pecka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wilke de bal. Wiaderny is nu in balbezit. Copik verovert de bal door een tackle van achteren. Copik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pioletti verovert de bal door een tackle van achteren. Pioletti geeft de bal voor. Copik kopt de bal weg. Kazura is nu in balbezit. Kazura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Wilke kopt de bal weg. Wiaderny rent richting de bal. Kazura verovert de bal door een tackle van achteren. Kazura draait met de bal, schiet en ... Misiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Prestinaio de bal. Prestinaio schiet op doel. Misiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARIEL - LKS Victoria Cisek 0:2

16e minuut.
Jémez speelt de bal door. Copik rent richting de bal. Copik passt de bal met de wreef. Kazura rent richting de bal. Kazura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pioletti probeert naar een medespeler te passen. Prestinaio rent richting de bal. Pecka is nu in balbezit. Prestinaio onderschept slim de pass. Prestinaio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARIEL - LKS Victoria Cisek 0:3

21e minuut.
Kazura verovert de bal door een tackle van achteren. Copik rent richting de bal. Kazura is nu in balbezit. Prestinaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestinaio draait met de bal, schiet en ... Misiak bokst de bal weg.

24e minuut.
Pioletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pioletti passt de bal met de wreef. Daar is Kazura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prestinaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestinaio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

27e minuut.
Ratyński rent richting de bal. Ratyński geeft de bal voor. Pecka kopt de bal weg. Copik kan de bal niet met de borst controleren. Copik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Copik neemt de hoekschop. Prestinaio maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kazura rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARIEL - LKS Victoria Cisek 0:4

34e minuut.
Prestinaio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Copik met een sublieme pass. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura draait met de bal, schiet en ... Misiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARIEL - LKS Victoria Cisek 0:5

35e minuut.
Wilke speelt de bal door. Pioletti speelt de bal door. Leduchowski speelt de bal door. Copik is nu in balbezit. Copik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Misiak probeert naar een medespeler te passen. Prestinaio kopt de bal weg. Kazura rent richting de bal. Kazura draait met de bal, schiet en ... Misiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Pioletti rent richting de bal. Pioletti passt de bal met de wreef. Lićwinko rent richting de bal. Kazura verovert de bal door een tackle van achteren. Kazura draait met de bal, schiet en ... Misiak bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Prestinaio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kazura springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARIEL - LKS Victoria Cisek 0:6

40e minuut.
Copik bereikt de bal nog maar net als eerste. Copik geeft de bal voor. Kazura is nu in balbezit. Kazura draait met de bal, schiet en ... Misiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARIEL - LKS Victoria Cisek 0:7

41e minuut.
Polok probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pawełczyk de bal. Kazura verovert de bal door een tackle van achteren. Kazura draait met de bal, schiet en ... Misiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Czerniak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prestinaio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Copik rent richting de bal. Copik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Prestinaio met een snelle inworp. Pioletti speelt de bal door. Kazura is nu in balbezit. Kazura haalt uit met een fantastische trap. Misiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARIEL - LKS Victoria Cisek 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARIEL 83%, LKS Victoria Cisek 17%.
FC ARIEL - LKS Victoria Cisek 0:8

46e minuut.
Prestinaio speelt de bal door. Kazura probeert naar een medespeler te passen. Copik is nu in balbezit. Copik schiet op doel. Misiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARIEL - LKS Victoria Cisek 0:9

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Misiak trapt de bal weg. Prestinaio kopt de bal weg. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Copik rent richting de bal. Copik passt de bal zonder na te denken. Jémez is nu in balbezit. Prestinaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestinaio geeft een hoge lob. Misiak bokst de bal weg.

57e minuut.
Copik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kazura de bal. Pioletti probeert naar een medespeler te passen. Prestinaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestinaio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kazura is nu in balbezit. Kazura passt de bal zonder na te denken. Prestinaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pioletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pioletti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Jurek geeft een hoge lob. Pioletti heeft problemen om de bal te vangen. Pioletti geeft een hoge lob. Prestinaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestinaio schiet op doel. Misiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Pioletti met een sublieme pass. Klungelig pakt Copik de bal. Pioletti met een sublieme pass. Klungelig pakt Kazura de bal. Kazura schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Kazura rent richting de bal. Pioletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura is nu in balbezit. Prestinaio rent richting de bal. Prestinaio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Misiak trapt de bal weg van het doel. Kazura kopt de bal weg. Prestinaio heeft problemen om de bal te vangen. Prestinaio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Varnalis rent richting de bal. Pioletti speelt de bal door. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestinaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestinaio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARIEL - LKS Victoria Cisek 0:10

70e minuut.
Polok speelt de bal door. Wilke rent richting de bal. Kazura verovert de bal door een tackle van achteren. Copik bereikt de bal nog maar net als eerste. Copik schiet op doel. De bal raakt de paal. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura schiet op doel. Misiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARIEL - LKS Victoria Cisek 0:11

75e minuut.
Ratyński geeft een hoge lob. Misiak probeert naar een medespeler te passen. Pioletti kopt de bal weg. Kazura is nu in balbezit. Kazura schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura draait met de bal, schiet en ... Misiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Pioletti rent richting de bal. Prestinaio is nu in balbezit. Pioletti rent richting de bal. Prestinaio rent richting de bal. Prestinaio draait met de bal, schiet en ... Misiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prestinaio rent richting de bal. Prestinaio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Varnalis is nu in balbezit. Varnalis passt de bal zonder na te denken. Kazura rent richting de bal. Kazura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARIEL - LKS Victoria Cisek 0:12

84e minuut.
Daar is Pioletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilke rent richting de bal. Pioletti onderschept slim de pass. Pioletti geeft de bal voor. Kazura springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Prestinaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Jémez rent richting de bal. Jémez geeft een hoge lob. Kazura is nu in balbezit. Kazura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARIEL 82%, LKS Victoria Cisek 18%.
FC ARIEL - LKS Victoria Cisek 0:12