Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bleeeeeeeee W Pogoni Za Chlebem 2004
Normal Tactiek zdup*doust
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 43.4
average Schieten good
poor Passen very good
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Morel onderschept slim de pass. Morel speelt de bal door. Nicolau met een sublieme pass. Carrera rent richting de bal. Carrera haalt uit met een fantastische trap. Kwaiszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleeeeeeeee - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:1

7e minuut.
Nicolau is nu in balbezit. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau is nu in balbezit. Carrera rent richting de bal. Carrera haalt uit met een fantastische trap. Kwaiszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleeeeeeeee - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:2

10e minuut.
Gałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zięba verovert de bal door een tackle van achteren. Zięba geeft de bal voor. Klungelig pakt Carrera de bal. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kwaiszewski trapt de bal weg van het doel. Aelbrechts kopt de bal weg. Carrera kan de bal niet met de borst controleren. Carrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bleeeeeeeee - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:3

16e minuut.
Morel verovert de bal door een tackle van achteren. Zięba rent richting de bal. Gałka begaat een overtreding. Gałka krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Aelbrechts met een sublieme pass. Morel bereikt de bal nog maar net als eerste. Morel speelt de bal door. Carrera is nu in balbezit. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleeeeeeeee - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:4

22e minuut.
Nicolau geeft de bal voor. Zięba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zięba passt de bal zonder na te denken. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera draait met de bal, schiet en ... Kwaiszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Aelbrechts passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mateescu de bal. Mateescu met een sublieme pass. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleeeeeeeee - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:5

33e minuut.
Zięba bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniedzielski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zięba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carrera maakt een snoekduik en kopt de bal. Kwaiszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleeeeeeeee - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:6

35e minuut.
Aelbrechts rent richting de bal. Aelbrechts passt de bal in één keer door. Nicolau met een sublieme pass. Carrera is nu in balbezit. Carrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bleeeeeeeee - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:7

37e minuut.
Daar is Chwalibogowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mateescu is nu in balbezit. Mateescu passt de bal met de wreef. Carrera rent richting de bal. Carrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleeeeeeeee - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:8

44e minuut.
Daar is Zięba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zięba geeft de bal voor. Klungelig pakt Chwalibogowski de bal. Carrera rent richting de bal. Carrera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bleeeeeeeee 76%, W Pogoni Za Chlebem 2004 24%.
Bleeeeeeeee - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:8

46e minuut.
Morel geeft de bal voor. Sergiejew kopt de bal weg. Aelbrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Aelbrechts passt de bal in één keer door. Wybicki verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Morel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nicolau maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Andrzejewski kopt de bal weg. Aelbrechts rent richting de bal. Aelbrechts passt de bal met de wreef. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Zięba verovert de bal door een tackle van achteren. Morel met een sublieme pass. Carrera rent richting de bal. Carrera draait met de bal, schiet en ... Wybicki probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleeeeeeeee - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:9

54e minuut.
Gałka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zięba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zięba geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Klungelig pakt Poniedzielski de bal. Morel rent richting de bal. Morel speelt de bal door. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Doeltrap. Kwaiszewski trapt de bal weg. Morel kopt de bal weg. Daar is Carrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Chwalibogowski rent richting de bal. Zięba verovert de bal door een tackle van achteren. Zięba passt de bal zonder na te denken. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Zięba met een sublieme pass. Nicolau rent richting de bal. Nicolau probeert naar een medespeler te passen. Carrera rent richting de bal. Carrera haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mateescu rent richting de bal. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau passt de bal in één keer door. Daar is Carrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleeeeeeeee - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:10

73e minuut.
Poniedzielski probeert de bal aan de voet te houden. Zięba rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chwalibogowski. Chwalibogowski krijgt een gele kaart. Zięba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mateescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kwaiszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bleeeeeeeee - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:11

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kwaiszewski trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aelbrechts met een snelle inworp. Nicolau geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Aelbrechts geeft een hoge lob. Zięba kopt de bal weg. Klungelig pakt Sergiejew de bal. Carrera is nu in balbezit. Carrera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Chwalibogowski geeft een hoge lob. Inworp. Morel met een snelle inworp. Zięba is nu in balbezit. Zięba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Morel met een snelle inworp. Zięba kan de bal niet met de borst controleren. Zięba geeft de bal voor. Aelbrechts geeft de bal voor. Carrera krijgt zijn hoofd ertegen. Kwaiszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleeeeeeeee - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:12

87e minuut.
Chwalibogowski passt de bal in één keer door. Burduşel geeft een lange en hoge pass. Daar is Wybicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrera is nu in balbezit. Carrera draait met de bal, schiet en ... Kwaiszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleeeeeeeee - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bleeeeeeeee 84%, W Pogoni Za Chlebem 2004 16%.
Bleeeeeeeee - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:13