Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Star Poland Mszczące Arbuzy
Attack Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
3 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Mizia probeert naar een medespeler te passen. Foszmańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciakiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Trzeciakiewicz krijgt een gele kaart. Foszmańczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lasocki met een snel genomen vrije trap. Pulower kan de bal niet met de borst controleren. Kuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszczak schiet op doel. Kruski bokst de bal weg. Mizia is nu in balbezit. Mizia haalt uit met een fantastische trap. Kruski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Poland - Mszczące Arbuzy 0:1

6e minuut.
Brzeziński rent richting de bal. Warać is nu in balbezit. Warać geeft de bal voor. Melechowicz rent richting de bal. Melechowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Guc onderschept slim de pass. Guc passt de bal in één keer door. Wędrowycz is nu in balbezit. Mizia onderschept slim de pass. Mizia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Żółkiewski geeft de bal voor. Ejsmont kopt de bal weg. Galikowski rent richting de bal. Galikowski passt de bal in één keer door. Guentzel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Foszmańczyk rent richting de bal. Foszmańczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marczak de bal. Mizia rent richting de bal. Mizia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Marczak kopt de bal weg. Daar is Galikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczutowski is nu in balbezit. Warać bereikt de bal nog maar net als eerste. Warać draait met de bal, schiet en ... Baliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mizia rent richting de bal. Mizia met een sublieme pass. Kuszczak rent richting de bal. Kuszczak draait met de bal, schiet en ... Kruski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Poland - Mszczące Arbuzy 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Star Poland 54%, Mszczące Arbuzy 46%.
Star Poland - Mszczące Arbuzy 0:2

55e minuut.
Galikowski heeft problemen om de bal te vangen. Warać met een sublieme pass. Guentzel onderschept slim de pass. Żółkiewski rent richting de bal. Żółkiewski geeft de bal voor. Baliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Foszmańczyk met een sublieme pass. Kuszczak is nu in balbezit. Trzeciakiewicz onderschept slim de pass. Mizia verovert de bal door een tackle van achteren. Mizia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Foszmańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Foszmańczyk passt de bal in één keer door. Daar is Mizia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuszczak rent richting de bal. Kuszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Star Poland - Mszczące Arbuzy 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Star Poland 41%, Mszczące Arbuzy 59%.
Star Poland - Mszczące Arbuzy 0:3