Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TOMEX KFC Elusiowe Potworki
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Kubica kopt de bal weg. Daar is Kosznik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bankowicz rent richting de bal. Jelec verovert de bal door een tackle van achteren. Jelec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TOMEX KFC - Elusiowe Potworki 0:1

27e minuut.
Lichograj speelt de bal door. Jończy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozakiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kozakiewicz krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Byczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Byczyński probeert naar een medespeler te passen. Bankowicz rent richting de bal. Kubica onderschept slim de pass. Kubica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kubica is nu in balbezit. Kubica passt de bal met de wreef. Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik draait met de bal, schiet en ... Roztoczański probeert de bal aan de voet te houden. Kubiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Szwarc is nu in balbezit. Cieciula verovert de bal door een tackle van achteren. Szek begaat een overtreding. Cieciula is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cieciula wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TOMEX KFC - Elusiowe Potworki 1:1

40e minuut.
Lichograj is nu in balbezit. Lichograj passt de bal met de wreef. Kubica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik rent richting de bal. Kosznik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOMEX KFC 55%, Elusiowe Potworki 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TOMEX KFC - Elusiowe Potworki 1:1

48e minuut.
Bankowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Byczyński is nu in balbezit. Szwarc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szwarc krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Szek is nu in balbezit. Lichograj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jelec geeft een hoge lob. Kubica kopt de bal weg. Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lichograj kopt de bal weg. Stojan heeft problemen om de bal te vangen. Lubszczyk is nu in balbezit. Lubszczyk schiet op doel. Węgrowiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TOMEX KFC - Elusiowe Potworki 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOMEX KFC 47%, Elusiowe Potworki 53%.
TOMEX KFC - Elusiowe Potworki 2:1