Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0021
  • Stadion: KMT Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1792
KMT Victoria Kaloryfery
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Baszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechowski is nu in balbezit. Olechowski speelt de bal door. Renusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Renusz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KMT - Victoria Kaloryfery 0:1

25e minuut.
Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mołda onderschept slim de pass. Mołda met een sublieme pass. Daar is Olechowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olechowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Żabski onderschept slim de pass. Żabski met een sublieme pass. Faliński is nu in balbezit. Łęgowski rent richting de bal. Łęgowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KMT - Victoria Kaloryfery 1:1

36e minuut.
Bałamut bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński is nu in balbezit. Piejko onderschept slim de pass. Łęgowski onderschept slim de pass. Łęgowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KMT 52%, Victoria Kaloryfery 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KMT - Victoria Kaloryfery 1:1

51e minuut.
Olechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski onderschept slim de pass. Żabski passt de bal in één keer door. Faliński rent richting de bal. Faliński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Kempny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Śmiech geeft de bal voor. Klungelig pakt Jurasz de bal. Mołda is nu in balbezit. Mołda draait met de bal, schiet en ... Tywonek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Baszkowski rent richting de bal. Olechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żabski begaat een overtreding. Żabski krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Renusz is nu in balbezit. Renusz schiet op doel. Daar is Żwirkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mołda is nu in balbezit. Mołda haalt uit met een fantastische trap. Tywonek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KMT 57%, Victoria Kaloryfery 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KMT - Victoria Kaloryfery 1:1