Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Victoria Cisek Bleeeeeeeee
best Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
39 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 21
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Prestinaio is nu in balbezit. Wybicki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prestinaio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kazura zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kwaiszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Victoria Cisek - Bleeeeeeeee 1:0

4e minuut.
Chwalibogowski is nu in balbezit. Kazura verovert de bal door een tackle van achteren. Kazura passt de bal zonder na te denken. Prestinaio is nu in balbezit. Prestinaio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Victoria Cisek - Bleeeeeeeee 2:0

10e minuut.
Gałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestinaio onderschept slim de pass. Prestinaio passt de bal met de wreef. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Victoria Cisek - Bleeeeeeeee 3:0

11e minuut.
Kazura passt de bal met de wreef. Daar is Domagalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domagalski met een sublieme pass. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura haalt uit met een fantastische trap. Kwaiszewski bokst de bal weg.

18e minuut.
Prestinaio onderschept slim de pass. Prestinaio passt de bal met de wreef. Kazura is nu in balbezit. Kazura haalt uit met een fantastische trap. Kwaiszewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Victoria Cisek - Bleeeeeeeee 4:0

20e minuut.
Wybicki geeft een lange en hoge pass. Pioletti heeft problemen om de bal te vangen. Pioletti probeert naar een medespeler te passen. Domagalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domagalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Victoria Cisek - Bleeeeeeeee 5:0

26e minuut.
Gałka rent richting de bal. Prestinaio onderschept slim de pass. Klungelig pakt Kazura de bal. Prestinaio is nu in balbezit. Prestinaio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pioletti kopt de bal weg. Kazura is nu in balbezit. Wybicki maakt een afschuwelijke overtreding. Wybicki krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Poniedzielski rent richting de bal. Domagalski onderschept slim de pass. Domagalski geeft de bal voor. Kazura rent richting de bal. Kazura schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Jémez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jémez passt de bal met de wreef. Prestinaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura is nu in balbezit. Kazura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Victoria Cisek - Bleeeeeeeee 6:0

43e minuut.
Jémez kopt de bal weg. Gałka met een sublieme pass. Sergiejew heeft problemen om de bal te vangen. Kazura is nu in balbezit. Kazura haalt uit met een fantastische trap. Kwaiszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Victoria Cisek 21%, Bleeeeeeeee 79%.
LKS Victoria Cisek - Bleeeeeeeee 6:0

47e minuut.
Jémez is nu in balbezit. Jémez met een sublieme pass. Kazura is nu in balbezit. Kazura haalt uit met een fantastische trap. Kwaiszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Victoria Cisek - Bleeeeeeeee 7:0

48e minuut.
Andrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrzejewski passt de bal in één keer door. Prestinaio rent richting de bal. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Jémez is nu in balbezit. Kazura rent richting de bal. Jémez bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestinaio is nu in balbezit. Prestinaio geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Prestinaio onderschept slim de pass. Prestinaio passt de bal zonder na te denken. Jémez met een sublieme pass. Kazura rent richting de bal. Kazura schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kwaiszewski speelt de bal door. Pioletti kopt de bal weg. Kazura is nu in balbezit. Kazura haalt uit met een fantastische trap. Kwaiszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Pioletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pioletti passt de bal in één keer door. Jémez met een sublieme pass. Prestinaio is nu in balbezit. Prestinaio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Victoria Cisek - Bleeeeeeeee 8:0

63e minuut.
Kazura speelt de bal door. Domagalski is nu in balbezit. Poniedzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domagalski verovert de bal door een tackle van achteren. Domagalski geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Jémez rent richting de bal. Chwalibogowski verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domagalski. Domagalski krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Domagalski passt de bal met de wreef. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura met een sublieme pass. Prestinaio rent richting de bal. Prestinaio draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Domagalski passt de bal in één keer door. Sergiejew is nu in balbezit. Kazura verovert de bal door een tackle van achteren. Kazura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Victoria Cisek - Bleeeeeeeee 9:0

77e minuut.
Jémez met een sublieme pass. Kazura is nu in balbezit. Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura onderschept slim de pass. Kazura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Victoria Cisek - Bleeeeeeeee 10:0

79e minuut.
Domagalski is nu in balbezit. Jémez rent richting de bal. Jémez passt de bal zonder na te denken. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Prestinaio onderschept slim de pass. Prestinaio passt de bal zonder na te denken. Pioletti geeft een lange en hoge pass. Andrzejewski probeert de bal aan de voet te houden. Kazura springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Victoria Cisek - Bleeeeeeeee 11:0

82e minuut.
Jémez speelt de bal door. Domagalski rent richting de bal. Domagalski passt de bal met de wreef. Kazura rent richting de bal. Kazura haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Domagalski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jémez geeft de bal voor. Kazura rent richting de bal. Kazura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Victoria Cisek 21%, Bleeeeeeeee 79%.
LKS Victoria Cisek - Bleeeeeeeee 11:0