Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0022
  • Stadion: Załom Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3010
Załom FC Stoczniowiec
Normal Tactiek 433
36% Balbezit 64%
88% Spel op eigen helft 12%
1 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 46.1
slecht Schieten formidabel
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Ortigosa Burgos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Luliński de bal. Luliński probeert naar een medespeler te passen. Lupescu is nu in balbezit. Lupescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Załom - FC Stoczniowiec 0:1

6e minuut.
Lupescu heeft problemen om de bal te vangen. Cottini is nu in balbezit. Cottini probeert naar een medespeler te passen. Luliński rent richting de bal. Luliński schiet op doel. Chwast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lupescu is nu in balbezit. Lupescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Załom - FC Stoczniowiec 0:2

11e minuut.
Inworp. Pai met de inworp. Luliński is nu in balbezit. Luliński geeft een lange en hoge pass. Lupescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Załom - FC Stoczniowiec 0:3

14e minuut.
Pitkäjärvi passt de bal met de wreef. Pai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pai passt de bal zonder na te denken. Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pai zal de hoekschop nemen. Owczarski kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Daar is Luliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luliński geeft een hoge lob. Lupescu rent richting de bal. Lupescu schiet op doel. Chwast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Załom - FC Stoczniowiec 0:4

18e minuut.
Ortigosa Burgos met de inworp. Dmochowski rent richting de bal. Cottini onderschept slim de pass. Cottini geeft een hoge lob. Lupescu springt en kopt de bal. Chwast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Tuczapski de bal. Lupescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lupescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Luliński is nu in balbezit. Luliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Załom - FC Stoczniowiec 0:5

19e minuut.
Dmochowski rent richting de bal. Dmochowski met een sublieme pass. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild geeft een lange en hoge pass. Lupescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Cottini passt de bal zonder na te denken. Lupescu rent richting de bal. Lupescu passt de bal in één keer door. Luliński is nu in balbezit. Luliński draait met de bal, schiet en ... Chwast bokst de bal weg. Lupescu rent richting de bal. Lupescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Załom - FC Stoczniowiec 0:6

33e minuut.
Ortigosa Burgos probeert naar een medespeler te passen. Pai is nu in balbezit. Pai speelt de bal door. Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Załom - FC Stoczniowiec 0:7

36e minuut.
Pai passt de bal in één keer door. Medoń rent richting de bal. Pitkäjärvi onderschept slim de pass. Luliński rent richting de bal. Luliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Luliński rent richting de bal. Tuczapski rent richting de bal. Luliński verovert de bal door een tackle van achteren. Luliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Załom - FC Stoczniowiec 0:8

43e minuut.
Dmochowski passt de bal in één keer door. Wild rent richting de bal. Wild geeft een lange en hoge pass. Lupescu is nu in balbezit. Lupescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Załom - FC Stoczniowiec 0:9

45e minuut.
Inworp. Demosthenous komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Załom 88%, FC Stoczniowiec 12%.
Załom - FC Stoczniowiec 0:9

47e minuut.
Lupescu is nu in balbezit. Lupescu passt de bal zonder na te denken. Luliński rent richting de bal. Luliński schiet op doel. Chwast maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Załom - FC Stoczniowiec 0:10

48e minuut.
Pai is nu in balbezit. Pai geeft een hoge lob. Luliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Luliński schiet op doel. Chwast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Załom - FC Stoczniowiec 0:11

50e minuut.
Luliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Luliński passt de bal met de wreef. Cottini speelt de bal door. Lupescu is nu in balbezit. Lupescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Cottini is nu in balbezit. Cottini met een sublieme pass. Lupescu is nu in balbezit. Lupescu schiet op doel. Chwast werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Załom - FC Stoczniowiec 0:12

53e minuut.
Daar is Lyall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lyall geeft de bal voor. Lupescu is nu in balbezit. Lupescu haalt uit met een fantastische trap. Chwast werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Załom - FC Stoczniowiec 0:13

55e minuut.
Pai met een sublieme pass. Cottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu speelt de bal door. Luliński heeft problemen om de bal te vangen. Luliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Załom - FC Stoczniowiec 0:14

57e minuut.
Lupescu rent richting de bal. Owczarski is nu in balbezit. Lupescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lupescu draait met de bal, schiet en ... Chwast werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Załom - FC Stoczniowiec 0:15

61e minuut.
Pitkäjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitkäjärvi geeft een hoge lob. Daar is Lupescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Luliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Wild, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wild passt de bal in één keer door. Luliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Luliński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tuczapski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pai zal de hoekschop nemen. Cottini geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Cottini verovert de bal door een tackle van achteren. Cottini speelt de bal door. Lupescu rent richting de bal. Lupescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Załom - FC Stoczniowiec 0:16

70e minuut.
Wild heeft problemen om de bal te vangen. Wild probeert naar een medespeler te passen. Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Luliński is nu in balbezit. Luliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Załom - FC Stoczniowiec 0:17

74e minuut.
Klungelig pakt Cottini de bal. Tuczapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu onderschept slim de pass. Lupescu schiet op doel. Chwast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Załom - FC Stoczniowiec 0:18

75e minuut.
Cottini is nu in balbezit. Cottini speelt de bal door. Wild probeert naar een medespeler te passen. Luliński rent richting de bal. Luliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Zapata komt het veld opgelopen. Chwast met een harde bal richting middenveld. Pitkäjärvi kopt de bal weg. Cottini met een sublieme pass. Zapata controleert de bal met de borst. Zapata schiet op doel. Chwast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Luliński is nu in balbezit. Luliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Załom - FC Stoczniowiec 0:19

77e minuut.
Medoń onderschept slim de pass. Medoń passt de bal met de wreef. Pitkäjärvi met een sublieme pass. Zapata is nu in balbezit. Zapata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Załom - FC Stoczniowiec 0:20

78e minuut.
Striker komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Cottini probeert naar een medespeler te passen. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild geeft de bal voor. Luliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Luliński haalt uit met een fantastische trap. Chwast verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Cottini geeft een lange en hoge pass. Tuczapski heeft problemen om de bal te vangen. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata draait met de bal, schiet en ... Chwast werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Cottini rent richting de bal. Cottini met een sublieme pass. Owczarski heeft problemen om de bal te vangen. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Załom - FC Stoczniowiec 0:21

82e minuut.
Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild probeert naar een medespeler te passen. Cottini is nu in balbezit. Cottini geeft een hoge lob. Luliński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Załom - FC Stoczniowiec 0:22

85e minuut.
Zapata speelt de bal door. Cottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini passt de bal met de wreef. Luliński is nu in balbezit. Luliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Załom - FC Stoczniowiec 0:23

86e minuut.
Klungelig pakt Pulkowski de bal. Cottini speelt de bal door. Zapata rent richting de bal. Cottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Załom - FC Stoczniowiec 0:24

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pai met de inworp. Medoń rent richting de bal. Luliński onderschept slim de pass. Luliński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Striker kopt de bal weg. Zapata is nu in balbezit. Zapata passt de bal met de wreef. Daar is Luliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luliński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Załom - FC Stoczniowiec 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Załom 88%, FC Stoczniowiec 12%.
Załom - FC Stoczniowiec 0:25