Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra Załom
V Liga Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
16% Spel op eigen helft 84%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 18.3
redelijk Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Klungelig pakt Dmochowski de bal. Golik verovert de bal door een tackle van achteren. Golik speelt de bal door. Manuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Gniazdowski geeft een hoge lob. Rehunen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pulkowski de bal. Maisila is nu in balbezit. Maisila geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pulkowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rehunen met de inworp. Maisila is nu in balbezit. Maisila draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Dmochowski de bal. Maisila bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisila passt de bal in één keer door. Manuel heeft problemen om de bal te vangen. Manuel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Grzmot kopt de bal weg. Owczarski is nu in balbezit. Manuel onderschept slim de pass. Maisila rent richting de bal. Maisila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Gniazdowski probeert de bal met de borst te controleren. Grzmot met een sublieme pass. Tuczapski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manuel is nu in balbezit. Manuel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot geeft een lange en hoge pass. Daar is Tuczapski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manuel is nu in balbezit. Manuel haalt uit met een fantastische trap. Chwast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Gniazdowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzmot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garbuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbuz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Rehunen probeert de bal aan de voet te houden. Piepiórka speelt de bal door. Manuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuel schiet op doel. Chwast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Załom 1:0

27e minuut.
Bojarski met een sublieme pass. Orzechowski is nu in balbezit. Garbuz onderschept slim de pass. Manuel rent richting de bal. Manuel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rehunen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Maisila de bal. Maisila met een sublieme pass. Garbuz is nu in balbezit. Garbuz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Załom 2:0

34e minuut.
Pulkowski geeft een lange en hoge pass. Piepiórka controleert de bal met de borst. Piepiórka geeft een hoge lob. Manuel is nu in balbezit. Manuel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Załom 3:0

37e minuut.
Rehunen is nu in balbezit. Rehunen probeert naar een medespeler te passen. Manuel is nu in balbezit. Manuel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Załom 4:0

39e minuut.
Tuczapski heeft problemen om de bal te vangen. Manuel verovert de bal door een tackle van achteren. Garbuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbuz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Załom 5:0

42e minuut.
Grzmot rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gniazdowski. Grzmot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grzmot zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maisila heeft problemen om de bal te vangen. Manuel rent richting de bal. Manuel draait met de bal, schiet en ... Chwast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Rehunen is nu in balbezit. Rehunen geeft de bal voor. Garbuz is nu in balbezit. Garbuz haalt uit met een fantastische trap. Chwast werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Załom 6:0

45e minuut.
Medoń is nu in balbezit. Manuel onderschept slim de pass. Manuel met een sublieme pass. Maisila rent richting de bal. Maisila schiet op doel. Chwast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Załom 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Dunajec Zbylitowska Góra 14%, Załom 86%.
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Załom 7:0

47e minuut.
Grzmot passt de bal in één keer door. Rehunen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Owczarski de bal. Maisila rent richting de bal. Maisila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Garbuz met een sublieme pass. Manuel controleert de bal met de borst. Maisila bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisila haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Owczarski de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Załom 8:0

51e minuut.
Dmochowski controleert de bal met de borst. Medoń rent richting de bal. Golik geeft de bal voor. Manuel is nu in balbezit. Manuel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Bojarski is nu in balbezit. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor met een sublieme pass. Garbuz is nu in balbezit. Garbuz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Załom 9:0

54e minuut.
Garbuz is nu in balbezit. Garbuz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pulkowski de bal. Maisila bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Yiğitsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitsoy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pulkowski de bal. Maisila rent richting de bal. Maisila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Medoń geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rehunen met een snelle inworp. Maisila rent richting de bal. Maisila schiet op doel. Paal!

76e minuut.
Piepiórka geeft de bal voor. Garbuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Medoń onderschept slim de pass. Grzmot verovert de bal door een tackle van achteren. Grzmot geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Golik is nu in balbezit. Golik probeert naar een medespeler te passen. Garbuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbuz haalt uit met een fantastische trap. Gniazdowski probeert de bal aan de voet te houden. Chwast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Manuel rent richting de bal. Manuel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Załom 10:0

86e minuut.
Klungelig pakt Owczarski de bal. Maisila is nu in balbezit. Maisila speelt de bal door. Manuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuel schiet op doel. Chwast verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Golik verovert de bal door een tackle van achteren. Golik speelt de bal door. Maisila is nu in balbezit. Maisila draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Dunajec Zbylitowska Góra 17%, Załom 83%.
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Załom 10:0