Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FloInstall F.C. Norbit Team
424 Tactiek Norbit
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 19.3
matig Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Stępień speelt de bal door. Ciepichał bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepichał met een sublieme pass. Kośmider rent richting de bal. Kośmider draait met de bal, schiet en ... Badur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Badur trapt de bal weg van het doel. Stępień kopt de bal weg. Cisak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lewera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Stępień bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzyk onderschept slim de pass. Bzyk speelt de bal door. Starogardzki rent richting de bal. Starogardzki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FloInstall F.C. - Norbit Team 1:0

26e minuut.
Sikawa passt de bal zonder na te denken. Starogardzki rent richting de bal. Bzyk is nu in balbezit. Starogardzki is nu in balbezit. Starogardzki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FloInstall F.C. 53%, Norbit Team 47%.
FloInstall F.C. - Norbit Team 1:0

55e minuut.
Semrau met een harde bal richting middenveld. Waleski kopt de bal weg. Spurna kan de bal niet met de borst controleren. Kośmider is nu in balbezit. Kośmider haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Cetnarski is nu in balbezit. Ciepichał rent richting de bal. Cetnarski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cetnarski krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Bączyk geeft een lange en hoge pass. Lewera rent richting de bal. Lewera speelt de bal door. Kośmider bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmider haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Waleski is nu in balbezit. Waleski met een sublieme pass. Maszudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewera verovert de bal door een tackle van achteren. Lewera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FloInstall F.C. 59%, Norbit Team 41%.
FloInstall F.C. - Norbit Team 1:0