Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0022
  • Stadion: Załom Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1939
Załom KS LIDER
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Klungelig pakt Bojarski de bal. Salik is nu in balbezit. Salik passt de bal met de wreef. Jarczyk is nu in balbezit. Jarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Załom - KS LIDER 0:1

10e minuut.
Pazurkiewicz is nu in balbezit. Pazurkiewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Dmochowski de bal. Jarczyk is nu in balbezit. Jarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pulkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pulkowski met een sublieme pass. Pazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurkiewicz geeft de bal voor. Pulkowski kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pikulec zal de hoekschop nemen. Kajzerka krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dmochowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Orzechowski de bal. Urbańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Orzechowski onderschept slim de pass. Orzechowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Jarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Medoń onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jarosik zal de hoekschop nemen. Gniazdowski heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kajzerka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gniazdowski. Kajzerka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kajzerka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jarosik rent richting de bal. Jarosik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Jarosik is nu in balbezit. Jarosik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Załom - KS LIDER 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Załom 76%, KS LIDER 24%.
Załom - KS LIDER 0:2

56e minuut.
Klungelig pakt Salik de bal. Salik passt de bal met de wreef. Talar rent richting de bal. Rydzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Rydzyk probeert naar een medespeler te passen. Czerw bokst de bal weg.

65e minuut.
Jarosik speelt de bal door. Medoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Medoń probeert naar een medespeler te passen. Orzechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orzechowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Orzechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orzechowski passt de bal met de wreef. Bojarski rent richting de bal. Bojarski draait met de bal, schiet en ... Urbańczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klungelig pakt Owczarski de bal. Dmochowski met een sublieme pass. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojarski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pazurkiewicz met een sublieme pass. Jarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarczyk haalt uit met een fantastische trap. Tuczapski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Załom - KS LIDER 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Załom 41%, KS LIDER 59%.
Załom - KS LIDER 0:3