Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pachoły Marcina Team Nekla
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Ostoja geeft een hoge lob. Bućko is nu in balbezit. Rembacz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rembacz krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Boruta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ostoja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka schiet op doel. Ostoja heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Bućko onderschept slim de pass. Bućko passt de bal in één keer door. Zgoda is nu in balbezit. Wroński is nu in balbezit. Wroński passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Siarzewski met een sublieme pass. Gorącawoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała onderschept slim de pass. Gorzała schiet op doel. Rydzyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pachoły Marcina - Team Nekla 0:1

38e minuut.
Siarzewski met een sublieme pass. Rzeszutek is nu in balbezit. Rzeszutek speelt de bal door. Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kraśkiewicz met de inworp. Siarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siarzewski passt de bal in één keer door. Zgoda is nu in balbezit. Zgoda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pachoły Marcina 54%, Team Nekla 46%.
Pachoły Marcina - Team Nekla 0:1

51e minuut.
Ogierman passt de bal zonder na te denken. Gorzała probeert de bal met de borst te controleren. Gorzała speelt de bal door. Zgoda is nu in balbezit. Zgoda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bożym kopt de bal weg. Gorzała rent richting de bal. Gorzała passt de bal zonder na te denken. Zgoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgoda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Siarzewski heeft problemen om de bal te vangen. Siarzewski met een sublieme pass. Zgoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgoda schiet op doel. Rydzyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pachoły Marcina - Team Nekla 0:2

71e minuut.
Kurdubski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gogola met de inworp. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bućko passt de bal zonder na te denken. Zgoda rent richting de bal. Zgoda passt de bal in één keer door. Gorzała is nu in balbezit. Gorzała haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Rembacz geeft de bal voor. Inworp. Bućko met de inworp. Zgoda is nu in balbezit. Zgoda geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Bućko onderschept slim de pass. Bućko passt de bal zonder na te denken. Kraśkiewicz geeft een hoge lob. Daar is Gorzała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorzała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gorzała raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mallek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pachoły Marcina 56%, Team Nekla 44%.
Pachoły Marcina - Team Nekla 0:2