Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Toruń FC Glutines
sikalafa Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
21 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 44.3
solid Schieten solid
solid Passen very good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Uszalewski probeert naar een medespeler te passen. Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetinschi maakt een afschuwelijke overtreding. Capetinschi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

13e minuut.
Artistico rent richting de bal. Artistico speelt de bal door. Gómez probeert naar een medespeler te passen. Leuci rent richting de bal. Leuci draait met de bal, schiet en ... Mosiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Filantropol trapt de bal weg. Leuci rent richting de bal. Leuci schiet op doel. Mosiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Toruń - FC Glutines 1:0

21e minuut.
Gómez onderschept slim de pass. Gómez passt de bal met de wreef. Leuci rent richting de bal. Leuci haalt uit met een fantastische trap. Mosiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Kondrot speelt de bal door. Ziyang rent richting de bal. Marusarz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Marusarz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

23e minuut.
Pol is nu in balbezit. Pol met een sublieme pass. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej onderschept slim de pass. Magdziej haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Defilippis rent richting de bal. Defilippis geeft de bal voor. López rent richting de bal. Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro draait met de bal, schiet en ... Mosiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Ziyang geeft de bal voor. Artistico kopt de bal weg. Klungelig pakt Mazur de bal. Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro draait met de bal, schiet en ... Mosiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Pol met een sublieme pass. Daar is Gajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajda probeert naar een medespeler te passen. Magdziej rent richting de bal. Magdziej schiet op doel. Filantropol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Artistico probeert naar een medespeler te passen. Gómez is nu in balbezit. Kondrot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kondrot krijgt een gele kaart. Gómez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gómez met een snel genomen vrije trap. Leuci springt en kopt de bal. Mosiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Toruń 46%, FC Glutines 54%.
United Toruń - FC Glutines 1:0

47e minuut.
Pol passt de bal met de wreef. Artistico rent richting de bal. Artistico met een sublieme pass. Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez met een sublieme pass. Leuci rent richting de bal. Leuci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Toruń - FC Glutines 2:0

62e minuut.
Gómez speelt de bal door. Klungelig pakt Artistico de bal. Artistico met een sublieme pass. Klungelig pakt Englaro de bal. Englaro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Magdziej speelt de bal door. Kochański heeft problemen om de bal te vangen. Kochański passt de bal zonder na te denken. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Filantropol met een harde bal richting middenveld. Englaro kopt de bal weg. Klungelig pakt Jedynasiak de bal. Leuci rent richting de bal. Leuci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Klungelig pakt Gómez de bal. Gómez passt de bal in één keer door. Leuci rent richting de bal. Leuci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Toruń - FC Glutines 3:0

78e minuut.
Kondrot geeft een hoge lob. López rent richting de bal. López passt de bal in één keer door. Leuci is nu in balbezit. Leuci schiet op doel. Mosiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mosiński niet meer kan verder spelen. Przybył komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Defilippis verovert de bal door een tackle van achteren. Defilippis geeft een lange en hoge pass. Gajda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gómez probeert naar een medespeler te passen. Przybył speelt de bal door. Gómez kopt de bal weg. Leuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Leuci haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Englaro krijgt zijn hoofd ertegen. Przybył probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Artistico is nu in balbezit. Artistico geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jedynasiak de bal. Leuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Leuci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Toruń - FC Glutines 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Toruń 43%, FC Glutines 57%.
United Toruń - FC Glutines 4:0