Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
THC Węgrów CF Piekło
442 Tactiek 352
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 35.8
goed Schieten solide
zwak Passen matig
matig Verdedigen redelijk


4e minuut.
Roch bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Guardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Roch bereikt de bal nog maar net als eerste. Roch draait met de bal, schiet en ... Socki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Węgrów - CF Piekło 1:0

5e minuut.
Balent speelt de bal door. Roch bereikt de bal nog maar net als eerste. Roch passt de bal in één keer door. de la Guardia rent richting de bal. de la Guardia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
THC Węgrów - CF Piekło 2:0

12e minuut.
Balent probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Soler rent richting de bal. Sánchez Soler met een sublieme pass. de la Guardia rent richting de bal. de la Guardia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Błoński onderschept slim de pass. Błoński geeft een lange en hoge pass. Balent kopt de bal weg. Roch bereikt de bal nog maar net als eerste. Roch haalt uit met een fantastische trap. Socki bokst de bal weg.

20e minuut.
Inworp. Dębiński met een snelle inworp. Frontczek met een sublieme pass. Sokołowski is nu in balbezit. Sokołowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Węgrów - CF Piekło 2:1

36e minuut.
de la Guardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Degryse rent richting de bal. de la Guardia verovert de bal door een tackle van achteren. de la Guardia draait met de bal, schiet en ... Socki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

38e minuut.
Błoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoński passt de bal met de wreef. Balent geeft een lange en hoge pass. Roch springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Węgrów - CF Piekło 3:1

41e minuut.
Chudzikowski onderschept slim de pass. Chudzikowski geeft een lange en hoge pass. Dębiński kopt de bal weg. Widera bereikt de bal nog maar net als eerste. Widera schiet op doel. Leal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Daar is Jarosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarosik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Majerczyk de bal. Frontczek is nu in balbezit. Frontczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
THC Węgrów - CF Piekło 3:2

44e minuut.
Sánchez Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Roch bereikt de bal nog maar net als eerste. Roch passt de bal met de wreef. de la Guardia rent richting de bal. de la Guardia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THC Węgrów 48%, CF Piekło 52%.
THC Węgrów - CF Piekło 3:2

48e minuut.
Frontczek passt de bal met de wreef. Widera bereikt de bal nog maar net als eerste. Widera haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chudzikowski de bal onder controle te krijgen. Leal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
THC Węgrów - CF Piekło 3:3

53e minuut.
Klungelig pakt Jęczmionka de bal. Sánchez Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Soler geeft de bal voor. Roch rent richting de bal. Roch draait met de bal, schiet en ... Socki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de la Guardia bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Guardia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Węgrów - CF Piekło 4:3

56e minuut.
Chudzikowski heeft problemen om de bal te vangen. Widera onderschept slim de pass. Romano is nu in balbezit. Widera verovert de bal door een tackle van achteren. Widera draait met de bal, schiet en ... Leal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Majerczyk is nu in balbezit. Majerczyk passt de bal in één keer door. Niemyski rent richting de bal. Niemyski geeft een hoge lob. Widera krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
de la Guardia is nu in balbezit. de la Guardia probeert naar een medespeler te passen. Roch is nu in balbezit. Roch haalt uit met een fantastische trap. Socki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Węgrów - CF Piekło 5:3

66e minuut.
Majerczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Majerczyk geeft de bal voor. de la Guardia heeft problemen om de bal te vangen. de la Guardia draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kieliński de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Węgrów - CF Piekło 6:3

78e minuut.
Socki probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Soler kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kieliński de bal onder controle te krijgen. Roch is nu in balbezit. Roch draait met de bal, schiet en ... Socki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Daar is Chudzikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Niemyski zal de hoekschop nemen. Dębiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębiński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THC Węgrów 55%, CF Piekło 45%.
THC Węgrów - CF Piekło 6:3