Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aschauer Kickers MCW
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Polakiewicz rent richting de bal. Nikody onderschept slim de pass. Nikody speelt de bal door. Klungelig pakt Gruba de bal. Gruba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Ościak geeft een hoge lob. Gruba is nu in balbezit. Gruba passt de bal in één keer door. Nikody kan de bal niet met de borst controleren. Nikody haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Małosolny met een sublieme pass. Polakiewicz is nu in balbezit. Polakiewicz schiet op doel. Wodecki probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Aschauer Kickers - MCW 1:0

17e minuut.
Polakiewicz passt de bal met de wreef. Kozicz rent richting de bal. Kozicz probeert naar een medespeler te passen. Gruba is nu in balbezit. Gruba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kozicz probeert naar een medespeler te passen. Bielawa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olejok. Olejok krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Kuler haalt uit met een fantastische trap. Dzięgielewski speelt de bal door. Gruba is nu in balbezit. Daar is Gruba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruba schiet op doel. Licheński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Licheński trapt de bal weg. Kuler kopt de bal weg. Gruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kuler is nu in balbezit. Stolpa onderschept slim de pass. Stolpa passt de bal in één keer door. Gruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aschauer Kickers - MCW 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aschauer Kickers 57%, MCW 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aschauer Kickers - MCW 1:1

57e minuut.
Olejok met een sublieme pass. Ciemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemski met een sublieme pass. Gruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aschauer Kickers - MCW 1:2

61e minuut.
Kus met een snelle inworp. Migacz rent richting de bal. Kozicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kozicz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kozicz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

74e minuut.
Ciemski met een sublieme pass. Olejok is nu in balbezit. Bielawa verovert de bal door een tackle van achteren. Nikody bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikody haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Nikody is nu in balbezit. Małosolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Małosolny speelt de bal door. Migacz rent richting de bal. Migacz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Rams is nu in balbezit. Rams geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kobarynko met de inworp. Nikody geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aschauer Kickers 47%, MCW 53%.
Aschauer Kickers - MCW 1:2