Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
THC Węgrów United Toruń
442 Tactiek sikalafa
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 48.5
adequate Schieten solid
weak Passen solid
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
López met een sublieme pass. Artistico is nu in balbezit. Artistico speelt de bal door. Leuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Leuci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop passt de bal met de wreef. Leuci met een sublieme pass. Englaro is nu in balbezit. Englaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Balent kopt de bal weg. Klungelig pakt Ngọc Khang de bal. Roch onderschept slim de pass. de la Guardia rent richting de bal. de la Guardia draait met de bal, schiet en ... Filantropol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Ngọc Khang rent richting de bal. Balent onderschept slim de pass. Balent speelt de bal door. Roch heeft problemen om de bal te vangen. Roch haalt uit met een fantastische trap. Filantropol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roch is nu in balbezit. Roch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Węgrów - United Toruń 1:0

18e minuut.
Artistico rent richting de bal. Artistico passt de bal in één keer door. Gómez rent richting de bal. Leuci rent richting de bal. Leuci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Leuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Leuci passt de bal zonder na te denken. Englaro is nu in balbezit. Englaro haalt uit met een fantastische trap. Leal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gómez zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Englaro de bal. Englaro schiet op doel. Leal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
de la Guardia kopt de bal weg. Gómez probeert de bal met de borst te controleren. Gómez passt de bal in één keer door. Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
López passt de bal met de wreef. Englaro rent richting de bal. Englaro passt de bal in één keer door. Leuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Leuci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Jęczmionka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gómez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leuci is nu in balbezit. Leuci draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Leal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Chudzikowski geeft een lange en hoge pass. Błoński rent richting de bal. de la Guardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Roch is nu in balbezit. Roch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Jęczmionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez speelt de bal door. Leuci is nu in balbezit. Leuci draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THC Węgrów 62%, United Toruń 38%.
THC Węgrów - United Toruń 1:0

53e minuut.
Englaro passt de bal zonder na te denken. Artistico is nu in balbezit. Artistico speelt de bal door. Englaro is nu in balbezit. Englaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
López speelt de bal door. Pop is nu in balbezit. Pop passt de bal zonder na te denken. Leuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Leuci schiet op doel. Leal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Ngọc Khang kopt de bal weg. Leuci is nu in balbezit. Leuci probeert naar een medespeler te passen. Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Leuci rent richting de bal. Leuci passt de bal zonder na te denken. Englaro rent richting de bal. Englaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pop speelt de bal door. Leuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Leuci passt de bal in één keer door. Englaro is nu in balbezit. Englaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Englaro is nu in balbezit. Englaro passt de bal zonder na te denken. Artistico met een sublieme pass. Leuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Leuci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Artistico speelt de bal door. Englaro is nu in balbezit. Artistico met een sublieme pass. Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Artistico speelt de bal door. Leuci controleert de bal met de borst. Gómez met een sublieme pass. Leuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Leuci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Sánchez Soler geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Artistico de bal onder controle te krijgen. Artistico passt de bal met de wreef. Englaro is nu in balbezit. Englaro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Pop kopt de bal weg. Gómez is nu in balbezit. Gómez passt de bal met de wreef. Englaro rent richting de bal. Englaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Marynarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Defilippis rent richting de bal. Defilippis geeft de bal voor. Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro haalt uit met een fantastische trap. Leal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THC Węgrów 71%, United Toruń 29%.
THC Węgrów - United Toruń 1:0