Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olechów Janów Huragan Przemyśl
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17
average Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Komosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Komosa geeft de bal voor. Piłat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianga verovert de bal door een tackle van achteren. Bianga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kuńdzia is nu in balbezit. Maciejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejewski passt de bal in één keer door. Marcola rent richting de bal. Marcola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Piłat geeft een lange en hoge pass. Marcola is nu in balbezit. Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcola is nu in balbezit. Marcola haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Kawulok speelt de bal door. Marcola is nu in balbezit. Komosa rent richting de bal. Marcola verovert de bal door een tackle van achteren. Marcola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bianga verovert de bal door een tackle van achteren. Dwójak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianga rent richting de bal. Bianga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olechów Janów - Huragan Przemyśl 0:1

37e minuut.
Górski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski geeft de bal voor. Bianga rent richting de bal. Bianga haalt uit met een fantastische trap. Mitura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Wojtaszak verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtaszak met een sublieme pass. Maciejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik rent richting de bal. Skrypcik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olechów Janów 49%, Huragan Przemyśl 51%.
Olechów Janów - Huragan Przemyśl 0:1

58e minuut.
Komosa rent richting de bal. Komosa geeft een hoge lob. Górski rent richting de bal. Bianga onderschept slim de pass. Bianga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Skrypcik rent richting de bal. Skrypcik schiet op doel. Korzym kopt de bal weg. Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olechów Janów 50%, Huragan Przemyśl 50%.
Olechów Janów - Huragan Przemyśl 0:1