Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carenage United Cynamonowe Zegarki
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


28e minuut.
Szymaniak probeert naar een medespeler te passen. Katolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustelak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Katolik roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Katolik kan niet meer verder spelen. Andrysiak komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Pustelak rent richting de bal. Pustelak geeft een hoge lob. Galuch kopt de bal weg. Witczyk rent richting de bal. Witczyk schiet op doel. Pitras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Drewno met een snelle inworp. Klungelig pakt Pustelak de bal. Pustelak met een sublieme pass. Joachimowicz is nu in balbezit. Joachimowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Grzelczak onderschept slim de pass. Grzelczak geeft de bal voor. Andrysiak probeert naar een medespeler te passen. Słuszka is nu in balbezit. Słuszka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Malinowski kopt de bal weg. Tiuryn is nu in balbezit. Tiuryn geeft de bal voor. Słuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słuszka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carenage United 55%, Cynamonowe Zegarki 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Carenage United - Cynamonowe Zegarki 0:0

72e minuut.
Andrysiak met een sublieme pass. Tiuryn rent richting de bal. Tiuryn haalt uit met een fantastische trap. Słuszka rent richting de bal. Słuszka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carenage United - Cynamonowe Zegarki 0:1

75e minuut.
Kubisztal geeft de bal voor. Witczyk rent richting de bal. Tiuryn begaat een overtreding. Tiuryn krijgt een gele kaart. Witczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Pustelak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Carenage United - Cynamonowe Zegarki 1:1

81e minuut.
Grzelczak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Galuch met een sublieme pass. Daar is Chudzikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joachimowicz rent richting de bal. Joachimowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Chudzikowski met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzelczak met een snelle inworp. Joachimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Joachimowicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kubisztal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopacki met de inworp. Andrysiak is nu in balbezit. Andrysiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carenage United 46%, Cynamonowe Zegarki 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Carenage United - Cynamonowe Zegarki 1:1