Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Toruń CF Piekło
sikalafa Tactiek 352
62% Balbezit 38%
29% Spel op eigen helft 71%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 35.2
solid Schieten adequate
very good Passen average
good Verdedigen adequate


7e minuut.
Daar is Degryse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez geeft de bal voor. Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
López rent richting de bal. López speelt de bal door. Artistico bereikt de bal nog maar net als eerste. Artistico draait met de bal, schiet en ... Englaro krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Artistico speelt de bal door. Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop passt de bal in één keer door. Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Pop de bal. López probeert naar een medespeler te passen. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Jarosik probeert naar een medespeler te passen. Sokołowski rent richting de bal. Pop onderschept slim de pass. Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro draait met de bal, schiet en ... Socki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Czerep rent richting de bal. Leuci onderschept slim de pass. Jarosik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jarosik krijgt een gele kaart. Leuci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leuci legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
United Toruń - CF Piekło 1:0

31e minuut.
López met een sublieme pass. Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop passt de bal zonder na te denken. Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Toruń - CF Piekło 2:0

37e minuut.
Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop met een sublieme pass. Leuci rent richting de bal. Leuci draait met de bal, schiet en ... Socki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Toruń - CF Piekło 3:0

44e minuut.
Widera rent richting de bal. López onderschept slim de pass. López passt de bal met de wreef. Englaro rent richting de bal. Englaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Toruń 28%, CF Piekło 72%.
United Toruń - CF Piekło 3:0

61e minuut.
Leuci speelt de bal door. Pop kan de bal niet met de borst controleren. Pop met een sublieme pass. Englaro rent richting de bal. Englaro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Gómez is nu in balbezit. Gómez passt de bal zonder na te denken. Englaro is nu in balbezit. Englaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pop probeert naar een medespeler te passen. Englaro heeft problemen om de bal te vangen. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro haalt uit met een fantastische trap. Socki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
United Toruń - CF Piekło 4:0

73e minuut.
Pop passt de bal met de wreef. Artistico rent richting de bal. Artistico probeert naar een medespeler te passen. Leuci rent richting de bal. Leuci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Jarosik is nu in balbezit. López verovert de bal door een tackle van achteren. López passt de bal zonder na te denken. Leuci is nu in balbezit. Leuci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
López met een sublieme pass. Leuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Leuci passt de bal met de wreef. Englaro rent richting de bal. Englaro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Artistico met de inworp. Leuci rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Jarosik ... Strafschop! Leuci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Englaro neemt zijn aanloop. Socki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Englaro rent richting de bal. Englaro schiet op doel. Socki bokst de bal weg. Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gómez zal de hoekschop nemen. Kieliński kopt de bal weg. Socki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Toruń 30%, CF Piekło 70%.
United Toruń - CF Piekło 4:0