Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHAD United United Toruń
451 Tactiek sikalafa
35% Balbezit 65%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 49.2
zwak Schieten solide
slecht Passen solide
zwak Verdedigen matig


4e minuut.
Tuğracıbaşı geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pazio met een snelle inworp. Borczuch is nu in balbezit. Borczuch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Klungelig pakt Borczuch de bal. Leuci rent richting de bal. Leuci passt de bal in één keer door. Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Artistico passt de bal in één keer door. Leuci rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rejski. Leuci roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Leuci kan niet meer verder spelen. Janosik komt het veld opgelopen. Artistico komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
López speelt de bal door. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro verovert de bal door een tackle van achteren. Englaro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAD United - United Toruń 0:1

16e minuut.
Noszczyk passt de bal met de wreef. Gómez rent richting de bal. Gómez passt de bal in één keer door. Englaro rent richting de bal. Fraczek probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAD United - United Toruń 0:2

22e minuut.
Janosik met een sublieme pass. Englaro is nu in balbezit. Fraczek rent richting de bal. Janosik onderschept slim de pass. Janosik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHAD United - United Toruń 0:3

25e minuut.
Daar is Englaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noszczyk is nu in balbezit. Englaro verovert de bal door een tackle van achteren. Janosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Janosik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Doeltrap. Wichniarek trapt de bal weg van het doel. López kopt de bal weg. Englaro rent richting de bal. Englaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pop passt de bal zonder na te denken. Gómez rent richting de bal. Gómez passt de bal in één keer door. Englaro rent richting de bal. Englaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAD United 67%, United Toruń 33%.
CHAD United - United Toruń 0:3

46e minuut.
Tuğracıbaşı speelt de bal door. Moreno Verdu is nu in balbezit. Moreno Verdu geeft een lange en hoge pass. Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Artistico verovert de bal door een tackle van achteren. Artistico speelt de bal door. López speelt de bal door. Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Pop passt de bal in één keer door. Moreno Verdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Verdu geeft een hoge lob. Janosik is nu in balbezit. Janosik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gómez met de inworp. Gontarewicz rent richting de bal. Englaro onderschept slim de pass. Englaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Noszczyk kan de bal niet met de borst controleren. Noszczyk passt de bal zonder na te denken. Figielski probeert de bal aan de voet te houden. Artistico bereikt de bal nog maar net als eerste. Artistico haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Gómez rent richting de bal. Pop probeert naar een medespeler te passen. Englaro rent richting de bal. Englaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAD United - United Toruń 0:4

63e minuut.
Artistico passt de bal zonder na te denken. Englaro heeft problemen om de bal te vangen. Englaro draait met de bal, schiet en ... Fraczek probeert de bal aan de voet te houden. Wichniarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAD United - United Toruń 0:5

65e minuut.
Klungelig pakt Englaro de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gómez zal de hoekschop nemen. Englaro rent richting de bal. Englaro haalt uit met een fantastische trap. Wichniarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Gómez onderschept slim de pass. Gómez probeert naar een medespeler te passen. Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAD United - United Toruń 0:6

75e minuut.
Borczuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Artistico onderschept slim de pass. Artistico speelt de bal door. Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Englaro is nu in balbezit. Wojnecki geeft de bal voor. Ziyang kopt de bal weg. Klungelig pakt Englaro de bal. Englaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAD United 84%, United Toruń 16%.
CHAD United - United Toruń 0:6