Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carenage United Aschauer Kickers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Malinowski met een snelle inworp. Galuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Galuch geeft een hoge lob. Witczyk springt en kopt de bal. Licheński probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Malinowski onderschept slim de pass. Malinowski passt de bal in één keer door. Witczyk heeft problemen om de bal te vangen. Witczyk schiet op doel. Warać probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carenage United - Aschauer Kickers 1:0

14e minuut.
Witczyk draait met de bal, schiet en ... Brzęk kopt de bal weg. Daar is Małosolny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joachimowicz rent richting de bal. Joachimowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Carenage United - Aschauer Kickers 2:0

22e minuut.
Warać rent richting de bal. Warać geeft de bal voor. Inworp. Bochnia met de inworp. Galuch geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kus geeft een lange en hoge pass. Drewno rent richting de bal. Drewno geeft een hoge lob. Grocholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grocholski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Klungelig pakt Rams de bal. Witczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejok begaat een overtreding. Olejok krijgt een gele kaart. Witczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Joachimowicz komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Bochnia met een snelle inworp. Malinowski is nu in balbezit. Kuler begaat een overtreding. Kuler krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carenage United 39%, Aschauer Kickers 61%.
Carenage United - Aschauer Kickers 2:0

81e minuut.
Rams geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzelczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Joachimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Joachimowicz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Joachimowicz geeft de bal voor. Daar is Grzelczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witczyk rent richting de bal. Witczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carenage United - Aschauer Kickers 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carenage United 37%, Aschauer Kickers 63%.
Carenage United - Aschauer Kickers 3:0