Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Radomskie Pojeby ForLajfDajrekt
5-3-2 DEF Tactiek 442
57% Balbezit 43%
16% Spel op eigen helft 84%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 27.5
very good Schieten weak
very good Passen weak
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Bakkati onderschept slim de pass. Bakkati probeert naar een medespeler te passen. Mieleszko geeft een lange en hoge pass. Menichelli is nu in balbezit. Menichelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - ForLajfDajrekt 1:0

5e minuut.
Kukla passt de bal met de wreef. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray probeert naar een medespeler te passen. Menichelli rent richting de bal. Menichelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Janecki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bouson met een snelle inworp. Czapnik geeft de bal voor. Beray maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - ForLajfDajrekt 2:0

8e minuut.
Beray passt de bal met de wreef. Bouson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouson passt de bal in één keer door. Daar is Menichelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menichelli haalt uit met een fantastische trap. Mruczek bokst de bal weg. Wilkosz rent richting de bal. Wilkosz geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bouson zal de hoekschop nemen. Beray springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Klungelig pakt Hýbner de bal. Mirri speelt de bal door. Bouson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouson geeft een lange en hoge pass. Beray maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - ForLajfDajrekt 3:0

14e minuut.
Kearton rent richting de bal. Kearton passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Maculewicz de bal. Beray rent richting de bal. Beray passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Cavalieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavalieri speelt de bal door. Kukla is nu in balbezit. Menichelli is nu in balbezit. Menichelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bouson kopt de bal weg. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli passt de bal met de wreef. Beray is nu in balbezit. Beray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Czapnik kopt de bal weg. Beray is nu in balbezit. Beray passt de bal met de wreef. Menichelli rent richting de bal. Menichelli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bouson is nu in balbezit. Bouson passt de bal in één keer door. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - ForLajfDajrekt 4:0

29e minuut.
Bouson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouson passt de bal zonder na te denken. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli draait met de bal, schiet en ... Mruczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - ForLajfDajrekt 5:0

30e minuut.
Menichelli onderschept slim de pass. Menichelli probeert naar een medespeler te passen. Beray is nu in balbezit. Beray haalt uit met een fantastische trap. Mruczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - ForLajfDajrekt 6:0

35e minuut.
Klungelig pakt Beray de bal. Beray geeft een hoge lob. Wilkosz onderschept slim de pass. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli haalt uit met een fantastische trap. Mruczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bakkati heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - ForLajfDajrekt 7:0

40e minuut.
Bouson rent richting de bal. Bouson passt de bal zonder na te denken. Menichelli rent richting de bal. Menichelli haalt uit met een fantastische trap. Mruczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

45e minuut.
Daar is Menichelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menichelli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maculewicz de bal. Beray is nu in balbezit. Beray haalt uit met een fantastische trap. Mruczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radomskie Pojeby 13%, ForLajfDajrekt 87%.
Radomskie Pojeby - ForLajfDajrekt 7:0

47e minuut.
Wilkosz kopt de bal weg. Beray is nu in balbezit. Beray passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Menichelli de bal. Menichelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Czapnik rent richting de bal. Czapnik passt de bal in één keer door. Zavaliy speelt de bal door. Beray is nu in balbezit. Beray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Doeltrap. Mruczek trapt de bal weg van het doel. Bouson kopt de bal weg. Beray rent richting de bal. Beray draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Cavalieri met een sublieme pass. Bouson rent richting de bal. Bouson passt de bal in één keer door. Menichelli rent richting de bal. Menichelli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bakkati kopt de bal weg. Czapnik geeft de bal voor. Beray maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - ForLajfDajrekt 8:0

68e minuut.
Bouson bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapnik geeft een hoge lob. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray met een sublieme pass. Daar is Menichelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czapnik rent richting de bal. Czapnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Inworp. Zavaliy met de inworp. Czapnik kan de bal niet met de borst controleren. Czapnik geeft een hoge lob. Menichelli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - ForLajfDajrekt 9:0

81e minuut.
Kearton probeert naar een medespeler te passen. Hýbner heeft problemen om de bal te vangen. Hýbner passt de bal in één keer door. Menichelli is nu in balbezit. Menichelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kukla onderschept slim de pass. Kukla passt de bal met de wreef. Czapnik met een sublieme pass. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kukla rent richting de bal. Menichelli onderschept slim de pass. Menichelli geeft een hoge lob. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radomskie Pojeby 19%, ForLajfDajrekt 81%.
Radomskie Pojeby - ForLajfDajrekt 9:0