Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ForLajfDajrekt Radomskie Pojeby
442 Tactiek 5-3-2 DEF
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 51.5
average Schieten solid
average Passen very good
poor Verdedigen good


4e minuut.
Cavalieri onderschept slim de pass. Cavalieri geeft een lange en hoge pass. Menichelli speelt de bal door. Beray heeft problemen om de bal te vangen. Beray schiet op doel. Mruczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Lenart heeft problemen om de bal te vangen. Czapnik geeft een hoge lob. Beray geeft een lange en hoge pass. Menichelli is nu in balbezit. Menichelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Menichelli de bal. Menichelli passt de bal in één keer door. Beray heeft problemen om de bal te vangen. Beray schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bakkati de bal onder controle te krijgen. Mruczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Lenart is nu in balbezit. Hýbner bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Hýbner de bal. Hýbner schiet op doel. Mirri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ForLajfDajrekt - Radomskie Pojeby 1:0

21e minuut.
Cavalieri geeft een hoge lob. Lenart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bouson is nu in balbezit. Bouson geeft de bal voor. Beray krijgt zijn hoofd ertegen. Mruczek bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Menichelli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bakkati de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Untner zal de hoekschop nemen. Menichelli krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Bakkati de bal. Mruczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Bouson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouson geeft de bal voor. Kuchar heeft problemen om de bal te vangen. Beray rent richting de bal. Beray haalt uit met een fantastische trap. Paal!

35e minuut.
Maculewicz rent richting de bal. Untner onderschept slim de pass. Untner speelt de bal door. Daar is Beray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bouson probeert de bal met de borst te controleren. Czapnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapnik met een sublieme pass. Daar is Menichelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menichelli haalt uit met een fantastische trap. Mruczek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ForLajfDajrekt 78%, Radomskie Pojeby 22%.
ForLajfDajrekt - Radomskie Pojeby 1:0

47e minuut.
Mieleszko passt de bal zonder na te denken. Menichelli is nu in balbezit. Menichelli speelt de bal door. Beray is nu in balbezit. Beray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Beray geeft een lange en hoge pass. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla is nu in balbezit. Menichelli onderschept slim de pass. Menichelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Menichelli rent richting de bal. Menichelli schiet op doel. Mruczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Bakkati geeft een hoge lob. Vitányi kopt de bal weg. Untner probeert naar een medespeler te passen. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bakkati rent richting de bal. Beray onderschept slim de pass. Untner is nu in balbezit. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray draait met de bal, schiet en ... Mruczek bokst de bal weg. Menichelli is nu in balbezit. Menichelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ForLajfDajrekt - Radomskie Pojeby 1:1

58e minuut.
Untner met de inworp. Czapnik rent richting de bal. Czapnik geeft een hoge lob. Menichelli rent richting de bal. Menichelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Maculewicz onderschept slim de pass. Untner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kuchar de bal. Menichelli is nu in balbezit. Menichelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ForLajfDajrekt - Radomskie Pojeby 1:2

61e minuut.
Łasocha geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bouson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czapnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapnik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Zavaliy met de inworp. Untner heeft problemen om de bal te vangen. Untner geeft een hoge lob. Beray krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Czapnik probeert naar een medespeler te passen. Untner bereikt de bal nog maar net als eerste. Untner met een sublieme pass. Beray is nu in balbezit. Beray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Maculewicz geeft een hoge lob. Zavaliy geeft een hoge lob. Daar is Beray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czapnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapnik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Menichelli is nu in balbezit. Menichelli haalt uit met een fantastische trap. Mruczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ForLajfDajrekt - Radomskie Pojeby 1:3

70e minuut.
Mruczek speelt de bal door. Lenart kopt de bal weg. Genchev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hýbner is nu in balbezit. Hýbner haalt uit met een fantastische trap. Mirri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trybiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hýbner rent richting de bal. Hýbner geeft een lange en hoge pass. Mirri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Maculewicz is nu in balbezit. Untner onderschept slim de pass. Untner met een sublieme pass. Beray is nu in balbezit. Beray haalt uit met een fantastische trap. Mruczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kukla passt de bal met de wreef. Maculewicz heeft problemen om de bal te vangen. Untner probeert naar een medespeler te passen. Daar is Beray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beray draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Beray draait met de bal, schiet en ... Mruczek speelt de bal door. Bouson met een sublieme pass. Klungelig pakt Menichelli de bal. Menichelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Untner met een sublieme pass. Menichelli rent richting de bal. Beray rent richting de bal. Menichelli is nu in balbezit. Menichelli schiet op doel. Mruczek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ForLajfDajrekt - Radomskie Pojeby 1:4

90e minuut.
Bouson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouson passt de bal met de wreef. Kuchar is nu in balbezit. Beray verovert de bal door een tackle van achteren. Beray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ForLajfDajrekt 80%, Radomskie Pojeby 20%.
ForLajfDajrekt - Radomskie Pojeby 1:4