Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piekielna Drużyna Perła Konstancin
ofiary losu Tactiek 352
42% Balbezit 58%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
31.8 gemiddelde waardering 42.5
adequate Schieten average
average Passen adequate
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Caffrey verovert de bal door een tackle van achteren. Caffrey geeft een lange en hoge pass. Niedbalski is nu in balbezit. Niedbalski haalt uit met een fantastische trap. Efraimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Caffrey met een sublieme pass. Vacas rent richting de bal. Ehamäe begaat een overtreding. Ehamäe krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Valentinov is nu in balbezit. Valentinov passt de bal met de wreef. Niedbalski rent richting de bal. Niedbalski schiet op doel. Efraimov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - Perła Konstancin 1:0

13e minuut.
Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu geeft een lange en hoge pass. Drzewosz rent richting de bal. Drzewosz haalt uit met een fantastische trap. Bartkiewicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piekielna Drużyna - Perła Konstancin 1:1

17e minuut.
Vacas verovert de bal door een tackle van achteren. Vacas met een sublieme pass. Daar is Niedbalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedbalski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lisitsyn met een snelle inworp. Valentinov is nu in balbezit. Lisitsyn geeft een lange en hoge pass. Niedbalski is nu in balbezit. Niedbalski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Zampogna geeft de bal voor. Drzewosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzewosz geeft een hoge lob. Lisitsyn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beozzi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Drzewosz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Erasmus. Drzewosz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tenu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ellis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - Perła Konstancin 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piekielna Drużyna 48%, Perła Konstancin 52%.
Piekielna Drużyna - Perła Konstancin 1:2

55e minuut.
Zampogna rent richting de bal. Zampogna passt de bal in één keer door. Daar is Erasmus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drzewosz is nu in balbezit. Drzewosz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisitsyn verovert de bal door een tackle van achteren. Lisitsyn passt de bal zonder na te denken. Niedbalski rent richting de bal. Niedbalski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ellis controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Coundoul maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Niedbalski rent richting de bal. Niedbalski schiet op doel. Efraimov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piekielna Drużyna - Perła Konstancin 2:2

71e minuut.
Dueñas geeft een lange en hoge pass. Lisitsyn is nu in balbezit. Lisitsyn heeft problemen om de bal te vangen. Lisitsyn geeft de bal voor. Niedbalski maakt een snoekduik en kopt de bal. Efraimov bokst de bal weg.

73e minuut.
Lisitsyn kan de bal niet met de borst controleren. Lisitsyn speelt de bal door. Klungelig pakt Fonseca de bal. Lisitsyn verovert de bal door een tackle van achteren. Lisitsyn geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Yatiz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zampogna. Yatiz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Erasmus zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Niedbalski is nu in balbezit. Niedbalski draait met de bal, schiet en ... Efraimov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Tenu geeft de bal voor. Caffrey kopt de bal weg. Daar is Vacas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedbalski is nu in balbezit. Niedbalski schiet op doel. Efraimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Zampogna is nu in balbezit. Zampogna geeft een hoge lob. Drzewosz is nu in balbezit. Drzewosz haalt uit met een fantastische trap. Bartkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - Perła Konstancin 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piekielna Drużyna 43%, Perła Konstancin 57%.
Piekielna Drużyna - Perła Konstancin 2:3