Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kakaowe Wroto Juvwntusss
Normal Tactiek juve
48% Balbezit 52%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 29.8
zwak Schieten goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Berini bereikt de bal nog maar net als eerste. Berini geeft een hoge lob. Erb heeft problemen om de bal te vangen. Drozen is nu in balbezit. Drozen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Princisvalle verovert de bal door een tackle van achteren. Princisvalle geeft een hoge lob. Daar is Pastecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drozen bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozen haalt uit met een fantastische trap. Szpila bokst de bal weg.

16e minuut.
Gajdziński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Berini met de inworp. Drozen bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozen geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakaowe Wroto - Juvwntusss 0:1

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozen verovert de bal door een tackle van achteren. Drozen geeft een lange en hoge pass. Szpila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pastecki bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Princisvalle rent richting de bal. Sucharek speelt de bal door. Berini probeert naar een medespeler te passen. Erb bereikt de bal nog maar net als eerste. Erb schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Princisvalle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berini geeft de bal voor. Pastecki heeft problemen om de bal te vangen. Erb rent richting de bal. Erb schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Radosny is nu in balbezit. Radosny probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Princisvalle met de inworp. Berini geeft een lange en hoge pass. Szpila bokst de bal weg.

39e minuut.
Pastecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozen is nu in balbezit. Daar is Erb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drozen rent richting de bal. Drozen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kakaowe Wroto 75%, Juvwntusss 25%.
Kakaowe Wroto - Juvwntusss 0:1

46e minuut.
Bartkowiak komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Grzenkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzenkowski probeert naar een medespeler te passen. Erb rent richting de bal. Erb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kakaowe Wroto - Juvwntusss 0:2

53e minuut.
Jaruzelski rent richting de bal. Jaruzelski speelt de bal door. Rępał is nu in balbezit. Rępał geeft de bal voor. Erb rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Princisvalle passt de bal zonder na te denken. Berini speelt de bal door. Drozen bereikt de bal nog maar net als eerste. Berini bereikt de bal nog maar net als eerste. Berini geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Drozen onderschept slim de pass. Drozen speelt de bal door. Erb rent richting de bal. Erb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakaowe Wroto - Juvwntusss 0:3

67e minuut.
Erb is nu in balbezit. Erb draait met de bal, schiet en ... Stańko probeert de bal aan de voet te houden. Drozen bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kasiorkiewicz rent richting de bal. Stańko verovert de bal door een tackle van achteren. Stańko geeft een hoge lob. Kaclerowicz is nu in balbezit. Kaclerowicz schiet op doel. Szpila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Berini kopt de bal weg. Gajdziński heeft problemen om de bal te vangen. Kaclerowicz is nu in balbezit. Kaclerowicz haalt uit met een fantastische trap. Szpila probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakaowe Wroto - Juvwntusss 0:4

87e minuut.
Klungelig pakt Radosny de bal. Drozen rent richting de bal. Drozen passt de bal zonder na te denken. Kaclerowicz is nu in balbezit. Kaclerowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kakaowe Wroto 77%, Juvwntusss 23%.
Kakaowe Wroto - Juvwntusss 0:4