Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁDZ CHOJNY KS Stalowe Orły
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Wyżykowski geeft de bal voor. Inworp. Karik met de inworp. Prędota is nu in balbezit. Prędota geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Prędota speelt de bal door. Bazluk rent richting de bal. Fordamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk verovert de bal door een tackle van achteren. Bazluk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - KS Stalowe Orły 0:1

22e minuut.
Piórko geeft de bal voor. Inworp. Karik met een snelle inworp. Prędota bereikt de bal nog maar net als eerste. Prędota passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bazluk verovert de bal door een tackle van achteren. Maluśki is nu in balbezit. Bazluk verovert de bal door een tackle van achteren. Bazluk draait met de bal, schiet en ... Harasimczuk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Karik verovert de bal door een tackle van achteren. Karik probeert naar een medespeler te passen. Bazluk is nu in balbezit. Bazluk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fordamski de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Wielebny is nu in balbezit. Wielebny probeert naar een medespeler te passen. Karik met een sublieme pass. Klungelig pakt Bazluk de bal. Bazluk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - KS Stalowe Orły 0:2

37e minuut.
Czapla probeert naar een medespeler te passen. Wyżykowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Iżmanowski kopt de bal weg. Kowalczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczuk haalt uit met een fantastische trap. Żelasko bokst de bal weg.

42e minuut.
Wielebny kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prędota rent richting de bal. Prędota geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁDZ CHOJNY 45%, KS Stalowe Orły 55%.
ŁDZ CHOJNY - KS Stalowe Orły 0:2

56e minuut.
Filanowskii geeft een hoge lob. Inworp. Kędra met een snelle inworp. Śmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmigiel draait met de bal, schiet en ... Żelasko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kowalczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - KS Stalowe Orły 1:2

70e minuut.
Prędota onderschept slim de pass. Bazluk heeft problemen om de bal te vangen. Prędota is nu in balbezit. Prędota haalt uit met een fantastische trap. Bazluk probeert de bal aan de voet te houden. Harasimczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Rogóż onderschept slim de pass. Śmigiel rent richting de bal. Wakacjowski begaat een overtreding. Wakacjowski krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Mandla kopt de bal weg. Prędota is nu in balbezit. Prędota passt de bal met de wreef. Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - KS Stalowe Orły 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁDZ CHOJNY 59%, KS Stalowe Orły 41%.
ŁDZ CHOJNY - KS Stalowe Orły 1:3