Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nitche Lechia BKS
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Doeltrap. Czyrak trapt de bal weg. Derbin kopt de bal weg. Michałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałek draait met de bal, schiet en ... Czyrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Waśków passt de bal met de wreef. Bernacki rent richting de bal. Kofnyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamordek is nu in balbezit. Zamordek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nitche - Lechia BKS 0:1

28e minuut.
Waśków passt de bal zonder na te denken. Gacula is nu in balbezit. Gacula passt de bal in één keer door. Kofnyt rent richting de bal. Kofnyt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bernacki verovert de bal door een tackle van achteren. Derbin verovert de bal door een tackle van achteren. Derbin probeert naar een medespeler te passen. Michałek is nu in balbezit. Michałek haalt uit met een fantastische trap. Czyrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Piosik is nu in balbezit. Zamordek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamordek passt de bal zonder na te denken. Kofnyt heeft problemen om de bal te vangen. Kofnyt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nitche 40%, Lechia BKS 60%.
FC Nitche - Lechia BKS 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nitche 48%, Lechia BKS 52%.
FC Nitche - Lechia BKS 0:1