Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perła Konstancin ForLajfDajrekt
352 Tactiek 442
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 27.2
redelijk Schieten matig
goed Passen zwak
matig Verdedigen zwak


7e minuut.
Fonseca kopt de bal weg. Klungelig pakt Lawson de bal. Drzewosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drzewosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzewosz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Beozzi met een snelle inworp. Lawson probeert naar een medespeler te passen. Drzewosz is nu in balbezit. Drzewosz schiet op doel. Mruczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Konstancin - ForLajfDajrekt 1:0

15e minuut.
Tenu probeert naar een medespeler te passen. Zampogna heeft problemen om de bal te vangen. Zampogna geeft de bal voor. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Beozzi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ellis de bal. Drzewosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzewosz draait met de bal, schiet en ... Bakkati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mruczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Beozzi is nu in balbezit. Beozzi passt de bal met de wreef. Daar is Ellis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lawson is nu in balbezit. Lawson passt de bal zonder na te denken. Paal! Drzewosz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Konstancin - ForLajfDajrekt 2:0

35e minuut.
Klungelig pakt Ellis de bal. Lawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawson met een sublieme pass. Ellis rent richting de bal. Ellis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Konstancin - ForLajfDajrekt 3:0

38e minuut.
Drzewosz probeert de bal aan de voet te houden. Kearton kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lawson de bal onder controle te krijgen. Ellis is nu in balbezit. Ellis draait met de bal, schiet en ... Mruczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Ellis geeft een hoge lob. Zampogna rent richting de bal. Drzewosz rent richting de bal. Drzewosz haalt uit met een fantastische trap. Bakkati probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Konstancin - ForLajfDajrekt 4:0

42e minuut.
Ellis heeft problemen om de bal te vangen. Lawson speelt de bal door. Drzewosz rent richting de bal. Drzewosz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wilkosz de bal onder controle te krijgen. Mruczek bokst de bal weg.

44e minuut.
Fonseca passt de bal in één keer door. Ellis rent richting de bal. Ellis passt de bal zonder na te denken. Drzewosz is nu in balbezit. Drzewosz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perła Konstancin 32%, ForLajfDajrekt 68%.
Perła Konstancin - ForLajfDajrekt 4:0

47e minuut.
Janecki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zampogna met de inworp. Lawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Ellis is nu in balbezit. Ellis geeft de bal voor. Drzewosz is nu in balbezit. Drzewosz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Lawson probeert naar een medespeler te passen. Bakkati is nu in balbezit. Ellis onderschept slim de pass. Ellis schiet op doel. Mruczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ellis de bal. Lawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawson draait met de bal, schiet en ... Ellis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Beozzi rent richting de bal. Beozzi passt de bal met de wreef. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca geeft de bal voor. Drzewosz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Beozzi onderschept slim de pass. Beozzi geeft de bal voor. Ellis is nu in balbezit. Ellis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Konstancin - ForLajfDajrekt 5:0

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bakkati trapt de bal weg van het doel. Lawson speelt de bal door. Drzewosz is nu in balbezit. Drzewosz schiet op doel. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Wilkosz passt de bal zonder na te denken. Trybiński is nu in balbezit. Fonseca speelt de bal door. Drzewosz is nu in balbezit. Drzewosz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Lauener passt de bal met de wreef. Janecki rent richting de bal. Zampogna onderschept slim de pass. Drzewosz is nu in balbezit. Drzewosz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Daar is Zampogna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zampogna geeft de bal voor. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis schiet op doel. Mruczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perła Konstancin 32%, ForLajfDajrekt 68%.
Perła Konstancin - ForLajfDajrekt 5:0