Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piekielna Drużyna Radomskie Pojeby
ofiary losu Tactiek 5-3-2 DEF
37% Balbezit 63%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
30.5 gemiddelde waardering 50.3
zwak Schieten solide
goed Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Mirri rent richting de bal. Mirri geeft een hoge lob. Daar is Sadikin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Beray rent richting de bal. Beray passt de bal met de wreef. Menichelli rent richting de bal. Menichelli draait met de bal, schiet en ... Huertas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - Radomskie Pojeby 0:1

15e minuut.
Marinescu is nu in balbezit. Marinescu geeft de bal voor. Sadikin probeert de bal met de borst te controleren. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Szczur verovert de bal door een tackle van achteren. Czapnik verovert de bal door een tackle van achteren. Czapnik met een sublieme pass. Beray rent richting de bal. Beray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Zavaliy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavaliy passt de bal met de wreef. Beray rent richting de bal. Beray schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Zavaliy is nu in balbezit. Zavaliy geeft de bal voor. Beray is nu in balbezit. Daar is Beray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beray schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Czapnik onderschept slim de pass. Czapnik passt de bal in één keer door. Menichelli is nu in balbezit. Menichelli draait met de bal, schiet en ... Huertas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Cavalieri geeft de bal voor. Alparslan kopt de bal weg. Klungelig pakt Juhász de bal. Lamey is nu in balbezit. Untner verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Bouson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouson passt de bal zonder na te denken. Czapnik rent richting de bal. Czapnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - Radomskie Pojeby 0:2

45e minuut.
Fyfe rent richting de bal. Bouson onderschept slim de pass. Bouson geeft een hoge lob. Menichelli rent richting de bal. Menichelli haalt uit met een fantastische trap. Huertas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piekielna Drużyna 65%, Radomskie Pojeby 35%.
Piekielna Drużyna - Radomskie Pojeby 0:2

48e minuut.
Klungelig pakt Untner de bal. Untner speelt de bal door. Czapnik probeert naar een medespeler te passen. Menichelli heeft problemen om de bal te vangen. Menichelli haalt uit met een fantastische trap. Huertas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Nazar controleert de bal met de borst. Czapnik is nu in balbezit. Czapnik passt de bal met de wreef. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli draait met de bal, schiet en ... Huertas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Inworp. Zavaliy met de inworp. Czapnik speelt de bal door. Zavaliy is nu in balbezit. Zavaliy geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Zavaliy bereikt de bal nog maar net als eerste. Untner is nu in balbezit. Untner probeert naar een medespeler te passen. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Lamey kopt de bal weg. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pielak krijgt een gele kaart. Menichelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czapnik kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Huertas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Sadikin rent richting de bal. Bouson onderschept slim de pass. Bouson passt de bal met de wreef. Menichelli is nu in balbezit. Menichelli schiet op doel. Huertas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beray rent richting de bal. Beray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - Radomskie Pojeby 0:3

85e minuut.
Mieleszko geeft een hoge lob. Menichelli kopt de bal weg. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray draait met de bal, schiet en ... Huertas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Menichelli de bal onder controle te krijgen. Menichelli schiet op doel. Paal! Huertas probeert wanhopig de bal te grijpen. Sadikin heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bouson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Beray springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piekielna Drużyna 72%, Radomskie Pojeby 28%.
Piekielna Drużyna - Radomskie Pojeby 0:3