Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Stalowe Orły Juvwntusss
Normal Tactiek juve
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 30.8
weak Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen average


1e minuut.
Grzenkowski met een sublieme pass. Sucharek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucharek geeft een hoge lob. Erb rent richting de bal. Erb haalt uit met een fantastische trap. Żelasko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Prędota is nu in balbezit. Sucharek is nu in balbezit. Sucharek passt de bal in één keer door. Drozen rent richting de bal. Drozen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stalowe Orły - Juvwntusss 0:1

9e minuut.
Stańko probeert de bal met de borst te controleren. Wakulczyk rent richting de bal. Met opzet legt Stańko zijn tegenspeler op de grond. Stańko krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Berini rent richting de bal. Berini passt de bal met de wreef. Grzenkowski rent richting de bal. Grzenkowski passt de bal met de wreef. Erb is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stalowe Orły - Juvwntusss 0:2

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Erb de bal onder controle te krijgen. Grzenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzenkowski speelt de bal door. Drozen heeft problemen om de bal te vangen. Drozen haalt uit met een fantastische trap. Żelasko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Erb rent richting de bal. Erb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stalowe Orły - Juvwntusss 0:3

18e minuut.
Czapla bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapla speelt de bal door. Drozen rent richting de bal. Erb bereikt de bal nog maar net als eerste. Erb draait met de bal, schiet en ... Żelasko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stalowe Orły - Juvwntusss 0:4

20e minuut.
Inworp. Berini met een snelle inworp. Sucharek rent richting de bal. Sucharek geeft een hoge lob. Erb springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stalowe Orły - Juvwntusss 0:5

26e minuut.
Princisvalle geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iżmanowski met de inworp. Prędota bereikt de bal nog maar net als eerste. Prędota geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Grzenkowski rent richting de bal. Sucharek is nu in balbezit. Sucharek passt de bal met de wreef. Drozen bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stalowe Orły - Juvwntusss 0:6

35e minuut.
Kaclerowicz probeert naar een medespeler te passen. Drozen speelt de bal door. Erb rent richting de bal. Erb draait met de bal, schiet en ... Żelasko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stalowe Orły - Juvwntusss 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Stalowe Orły 72%, Juvwntusss 28%.
KS Stalowe Orły - Juvwntusss 0:7

46e minuut.
Valdizán komt het veld opgelopen. Bartkowiak komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Filanowskii probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Iżmanowski de bal. Berini is nu in balbezit. Berini geeft een hoge lob. Erb maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stalowe Orły - Juvwntusss 0:8

57e minuut.
Mandla is nu in balbezit. Mandla geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stańko met de inworp. Valdizán geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Rępał met een snelle inworp. Daar is Stańko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czapla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czapla krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Rępał geeft een lange en hoge pass. Prędota probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Różański bereikt de bal nog maar net als eerste. Erb onderschept slim de pass. Erb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Żelasko trapt de bal weg. Czapla kopt de bal weg. Różański controleert de bal met de borst. Erb is nu in balbezit. Erb draait met de bal, schiet en ... Paal!

70e minuut.
Berini speelt de bal door. Valdizán heeft problemen om de bal te vangen. Valdizán haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Różański de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stalowe Orły - Juvwntusss 0:9

84e minuut.
Grzenkowski passt de bal in één keer door. Sucharek rent richting de bal. Sucharek geeft de bal voor. Kaclerowicz springt en kopt de bal. Żelasko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stalowe Orły - Juvwntusss 0:10

88e minuut.
Valdizán is nu in balbezit. Mandla controleert de bal met de borst. Valdizán rent richting de bal. Valdizán haalt uit met een fantastische trap. Żelasko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stalowe Orły - Juvwntusss 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Stalowe Orły 80%, Juvwntusss 20%.
KS Stalowe Orły - Juvwntusss 0:11