Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁDZ CHOJNY Kakaowe Wroto
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Pastecki is nu in balbezit. Śmigiel rent richting de bal. Pastecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Śmigiel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Śmigiel kan niet meer verder spelen. Orzechowski komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Wietecha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wyżykowski is nu in balbezit. Wyżykowski speelt de bal door. Kowalczuk is nu in balbezit. Kowalczuk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Rogóż geeft een lange en hoge pass. Gajdziński is nu in balbezit. Gajdziński passt de bal met de wreef. Radosny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Radosny geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jaruzelski onderschept slim de pass. Orzechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Orzechowski schiet op doel. Pastecki kan de bal niet met de borst controleren. Szpila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Kakaowe Wroto 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁDZ CHOJNY 55%, Kakaowe Wroto 45%.
ŁDZ CHOJNY - Kakaowe Wroto 1:0

53e minuut.
Kowalczuk onderschept slim de pass. Gajdziński rent richting de bal. Kowalczuk onderschept slim de pass. Kowalczuk schiet op doel. Szpila probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Jaruzelski rent richting de bal. Orzechowski onderschept slim de pass. Orzechowski met een sublieme pass. Kowalczuk rent richting de bal. Kowalczuk draait met de bal, schiet en ... Szpila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁDZ CHOJNY 52%, Kakaowe Wroto 48%.
ŁDZ CHOJNY - Kakaowe Wroto 1:0