Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
młodziaki Lechia BKS
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Szmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmer geeft een lange en hoge pass. Bernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz onderschept slim de pass. Skrobosz schiet op doel. Czyrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Głodowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grubizna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łoszkowski rent richting de bal. Łoszkowski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Leśniewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kofnyt krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
młodziaki - Lechia BKS 0:1

9e minuut.
Woś onderschept slim de pass. Szczygielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygielski geeft de bal voor. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś draait met de bal, schiet en ... Leśniewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Bernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacki passt de bal zonder na te denken. Grędkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Grędkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Czyrak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kursik bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś verovert de bal door een tackle van achteren. Woś probeert naar een medespeler te passen. Kofnyt rent richting de bal. Kofnyt draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
Bernacki onderschept slim de pass. Głodowski verovert de bal door een tackle van achteren. Głodowski passt de bal met de wreef. Grędkiewicz rent richting de bal. Grędkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Czyrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Grubizna passt de bal met de wreef. Głodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bernacki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: młodziaki 56%, Lechia BKS 44%.
młodziaki - Lechia BKS 0:1

47e minuut.
Zamordek probeert naar een medespeler te passen. Skrobosz is nu in balbezit. Skrobosz probeert naar een medespeler te passen. Grędkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grędkiewicz schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Doeltrap. Siekierka trapt de bal weg van het doel. Głodowski kopt de bal weg. Skrobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Daar is Gacula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gacula geeft de bal voor. Kursik is nu in balbezit. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Szmer met een snelle inworp. Wodarz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sęp de bal. Grędkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Grędkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal! Siekierka heeft problemen om de bal te vangen. Skrobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
młodziaki - Lechia BKS 1:1

64e minuut.
Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula passt de bal in één keer door. Sęp rent richting de bal. Grędkiewicz onderschept slim de pass. Grędkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
młodziaki - Lechia BKS 2:1

68e minuut.
Kassian is nu in balbezit. Szmer verovert de bal door een tackle van achteren. Szmer passt de bal in één keer door. Grędkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grędkiewicz schiet op doel. Czyrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: młodziaki 59%, Lechia BKS 41%.
młodziaki - Lechia BKS 2:1