Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Radomskie Pojeby Perła Konstancin
5-3-2 DEF Tactiek 424
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 40.7
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Efraimov met een sublieme pass. Mieleszko kopt de bal weg. Daar is Ehamäe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menichelli rent richting de bal. Menichelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Efraimov met een harde bal richting middenveld. Untner is nu in balbezit. Untner passt de bal zonder na te denken. Beray is nu in balbezit. Beray draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray passt de bal met de wreef. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli haalt uit met een fantastische trap. Efraimov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Marinescu rent richting de bal. Marinescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lauener de bal. Beray is nu in balbezit. Beray draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bouson met een sublieme pass. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli passt de bal zonder na te denken. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Czapnik de bal. Czapnik passt de bal zonder na te denken. Menichelli speelt de bal door. Beray is nu in balbezit. Beray draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

18e minuut.
Iacoi passt de bal in één keer door. Ehamäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli begaat een overtreding. Ehamäe wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

19e minuut.
Daar is Beray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beray passt de bal in één keer door. Vuorenmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli onderschept slim de pass. Menichelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mieleszko met een sublieme pass. Klungelig pakt Bouson de bal. Bouson speelt de bal door. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray haalt uit met een fantastische trap. Efraimov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Bouson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Czapnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouson met een sublieme pass. Beray is nu in balbezit. Beray schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mirri met een snelle inworp. Klungelig pakt Untner de bal. Untner geeft de bal voor. Beray maakt een snoekduik en kopt de bal. Efraimov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bouson is nu in balbezit. Bouson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Menichelli de bal. Menichelli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vuorenmaa de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - Perła Konstancin 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radomskie Pojeby 19%, Perła Konstancin 81%.
Radomskie Pojeby - Perła Konstancin 1:0

49e minuut.
Quintanilla rent richting de bal. Untner onderschept slim de pass. Untner speelt de bal door. Bouson is nu in balbezit. Bouson geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - Perła Konstancin 2:0

53e minuut.
Machuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Untner verovert de bal door een tackle van achteren. Untner geeft de bal voor. Beray springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mieleszko rent richting de bal. Mieleszko geeft een hoge lob. Menichelli kopt de bal weg. Beray is nu in balbezit. Beray haalt uit met een fantastische trap. Efraimov bokst de bal weg.

59e minuut.
Lawson is nu in balbezit. Menichelli verovert de bal door een tackle van achteren. Menichelli passt de bal in één keer door. Daar is Beray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Czapnik passt de bal in één keer door. Untner heeft problemen om de bal te vangen. Untner probeert naar een medespeler te passen. Beray rent richting de bal. Beray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Machuka is nu in balbezit. Machuka geeft een lange en hoge pass. Cavalieri met een sublieme pass. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Mirri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Untner is nu in balbezit. Untner passt de bal met de wreef. Menichelli heeft problemen om de bal te vangen. Menichelli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - Perła Konstancin 3:0

89e minuut.
Machuka heeft problemen om de bal te vangen. Untner probeert naar een medespeler te passen. Czapnik probeert naar een medespeler te passen. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radomskie Pojeby 31%, Perła Konstancin 69%.
Radomskie Pojeby - Perła Konstancin 3:0