Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piekielna Drużyna ForLajfDajrekt
ofiary losu Tactiek 442
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.4 gemiddelde waardering 31.5
solid Schieten average
adequate Passen adequate
average Verdedigen average


6e minuut.
Ryndak kopt de bal weg. Vacas heeft problemen om de bal te vangen. Vacas passt de bal met de wreef. Młotkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Młotkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Inworp. Piórko met de inworp. Łasocha is nu in balbezit. Lisitsyn verovert de bal door een tackle van achteren. Lisitsyn geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ngotho verovert de bal door een tackle van achteren. Ngotho met een sublieme pass. Grohlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hýbner onderschept slim de pass. Hýbner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Lisitsyn onderschept slim de pass. Lisitsyn passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vacas de bal. Vacas schiet op doel. Bakkati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mruczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Valentinov met een sublieme pass. Młotkowski is nu in balbezit. Młotkowski passt de bal met de wreef. Vacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vacas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piekielna Drużyna 46%, ForLajfDajrekt 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piekielna Drużyna - ForLajfDajrekt 0:0

54e minuut.
Vacas onderschept slim de pass. Vacas probeert naar een medespeler te passen. Ryndak is nu in balbezit. Ryndak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - ForLajfDajrekt 1:0

55e minuut.
Łasocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak onderschept slim de pass. Ryndak passt de bal met de wreef. Vacas rent richting de bal. Vacas haalt uit met een fantastische trap. Mruczek bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - ForLajfDajrekt 2:0

64e minuut.
Lisitsyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valentinov is nu in balbezit. Valentinov geeft een hoge lob. Vacas krijgt zijn hoofd ertegen. Mruczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - ForLajfDajrekt 3:0

70e minuut.
Klungelig pakt Hýbner de bal. Valentinov onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trybiński zal de hoekschop nemen. Hýbner heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Vacas passt de bal zonder na te denken. Lisitsyn is nu in balbezit. Lisitsyn speelt de bal door. Ryndak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piekielna Drużyna 41%, ForLajfDajrekt 59%.
Piekielna Drużyna - ForLajfDajrekt 3:0