Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kakaowe Wroto Radomskie Pojeby
Normal Tactiek 5-3-2 DEF
40% Balbezit 60%
88% Spel op eigen helft 12%
1 Doelpogingen 46
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 49.1
poor Schieten very good
poor Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Zavaliy geeft een hoge lob. Beray rent richting de bal. Beray passt de bal in één keer door. Menichelli rent richting de bal. Menichelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kakaowe Wroto - Radomskie Pojeby 0:1

4e minuut.
Gajdziński geeft een hoge lob. Zavaliy geeft een hoge lob. Menichelli heeft problemen om de bal te vangen. Beray rent richting de bal. Beray schiet op doel. Szpila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Zavaliy met een sublieme pass. Beray rent richting de bal. Jaruzelski rent richting de bal. Beray verovert de bal door een tackle van achteren. Beray geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Klungelig pakt Czapnik de bal. Czapnik passt de bal met de wreef. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli draait met de bal, schiet en ... Szpila probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Marinescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Beray de bal. Gajdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray onderschept slim de pass. Beray haalt uit met een fantastische trap. Szpila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Radosny geeft de bal voor. Inworp. Bouson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czapnik is nu in balbezit. Czapnik geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Untner passt de bal in één keer door. Czapnik rent richting de bal. Jaruzelski maakt een afschuwelijke overtreding. Czapnik raakt geblesseerd tijdens het duel. Czapnik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szpila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakaowe Wroto - Radomskie Pojeby 0:2

22e minuut.
Inworp. Marinescu met de inworp. Bouson heeft problemen om de bal te vangen. Bouson geeft een lange en hoge pass. Beray probeert de bal met de borst te controleren. Szpila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakaowe Wroto - Radomskie Pojeby 0:3

23e minuut.
Gebel probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Untner met een snelle inworp. Czapnik is nu in balbezit. Czapnik geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Zavaliy passt de bal in één keer door. Untner rent richting de bal. Untner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Menichelli de bal. Menichelli geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Bouson met de inworp. Czapnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapnik geeft de bal voor. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Pastecki rent richting de bal. Pastecki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bouson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czapnik speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Doeltrap. Pastecki trapt de bal weg van het doel. Krzymowski kopt de bal weg. Beray probeert de bal aan de voet te houden. Beray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray is nu in balbezit. Beray draait met de bal, schiet en ... Gajdziński probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pastecki geeft de bal voor. Beray probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beray geeft de bal voor. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szpila met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marinescu met de inworp. Bouson speelt de bal door. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakaowe Wroto - Radomskie Pojeby 0:4

40e minuut.
Klungelig pakt Leśniewski de bal. Beray verovert de bal door een tackle van achteren. Beray passt de bal in één keer door. Menichelli rent richting de bal. Menichelli haalt uit met een fantastische trap. Szpila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bouson neemt de hoekschop. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Menichelli passt de bal zonder na te denken. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray schiet op doel. Szpila probeert wanhopig de bal te grijpen. Gajdziński probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakaowe Wroto - Radomskie Pojeby 0:5

44e minuut.
Mieleszko met een sublieme pass. Untner speelt de bal door. Bouson probeert naar een medespeler te passen. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Czapnik speelt de bal door. Beray is nu in balbezit. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kakaowe Wroto 88%, Radomskie Pojeby 12%.
Kakaowe Wroto - Radomskie Pojeby 0:5

46e minuut.
Pastecki geeft een hoge lob. Inworp. Bouson met een snelle inworp. Czapnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapnik geeft een lange en hoge pass. Szpila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Menichelli met een sublieme pass. Daar is Bouson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouson geeft een lange en hoge pass. Beray rent richting de bal. Beray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Untner rent richting de bal. Untner geeft een lange en hoge pass. Menichelli kopt de bal weg. Klungelig pakt Beray de bal. Beray draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Untner met een sublieme pass. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray rent richting de bal. Menichelli rent richting de bal. Menichelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bouson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouson geeft een lange en hoge pass. Pastecki rent richting de bal. Beray verovert de bal door een tackle van achteren. Beray draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Menichelli de bal. Bouson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouson met een sublieme pass. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kakaowe Wroto - Radomskie Pojeby 0:6

57e minuut.
Krzymowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli verovert de bal door een tackle van achteren. Beray is nu in balbezit. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kakaowe Wroto - Radomskie Pojeby 0:7

58e minuut.
Bouson passt de bal in één keer door. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli speelt de bal door. Beray rent richting de bal. Beray schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Menichelli is nu in balbezit. Menichelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Klungelig pakt Beray de bal. Gajdziński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beray is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Untner met een snel genomen vrije trap. Menichelli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakaowe Wroto - Radomskie Pojeby 0:8

62e minuut.
Marinescu rent richting de bal. Marinescu passt de bal met de wreef. Beray rent richting de bal. Klungelig pakt Menichelli de bal. Menichelli schiet op doel. Szpila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Beray rent richting de bal. Beray geeft de bal voor. Menichelli is nu in balbezit. Menichelli haalt uit met een fantastische trap. Szpila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakaowe Wroto - Radomskie Pojeby 0:9

65e minuut.
Gebel met een sublieme pass. Krzymowski heeft problemen om de bal te vangen. Beray onderschept slim de pass. Klungelig pakt Menichelli de bal. Menichelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Untner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Untner onderschept slim de pass. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Menichelli rent richting de bal. Menichelli haalt uit met een fantastische trap. Paal!

68e minuut.
Leśniewski passt de bal zonder na te denken. Wietecha met een sublieme pass. Bouson controleert de bal met de borst. Menichelli rent richting de bal. Menichelli schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Zavaliy geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Wietecha de bal onder controle te krijgen. Beray is nu in balbezit. Beray schiet op doel. Szpila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Untner probeert naar een medespeler te passen. Bouson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouson passt de bal in één keer door. Menichelli is nu in balbezit. Menichelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klungelig pakt Czapnik de bal. Czapnik passt de bal met de wreef. Daar is Pastecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menichelli is nu in balbezit. Menichelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cavalieri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wietecha met de inworp. Krzymowski rent richting de bal. Krzymowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bouson speelt de bal door. Menichelli rent richting de bal. Beray is nu in balbezit. Beray draait met de bal, schiet en ... Gajdziński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapnik onderschept slim de pass. Czapnik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Beray de bal. Beray draait met de bal, schiet en ... Szpila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kakaowe Wroto 88%, Radomskie Pojeby 12%.
Kakaowe Wroto - Radomskie Pojeby 0:9