Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁDZ CHOJNY Perła Konstancin
Normal Tactiek 424
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 40.4
poor Schieten good
poor Passen good
weak Verdedigen adequate


4e minuut.
Wielebny rent richting de bal. Ratyński is nu in balbezit. Ratyński passt de bal zonder na te denken. Iacoi is nu in balbezit. Iacoi draait met de bal, schiet en ... Harasimczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Vuorenmaa kopt de bal weg. Ratyński geeft een lange en hoge pass. Iacoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacoi draait met de bal, schiet en ... Fordamski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fonseca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Iacoi springt en kopt de bal. Harasimczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Machuka geeft een lange en hoge pass. Maluśki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fonseca. Maluśki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

10e minuut.
Beozzi met een sublieme pass. Ratyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratyński passt de bal zonder na te denken. Iacoi rent richting de bal. Iacoi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Perła Konstancin 0:1

12e minuut.
Lawson probeert naar een medespeler te passen. Ratyński is nu in balbezit. Ratyński passt de bal in één keer door. Iacoi is nu in balbezit. Iacoi haalt uit met een fantastische trap. Harasimczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iacoi rent richting de bal. Iacoi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lawson passt de bal in één keer door. Beozzi met een sublieme pass. Ratyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacoi is nu in balbezit. Iacoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Perła Konstancin 0:2

21e minuut.
Fonseca kopt de bal weg. Ratyński rent richting de bal. Iacoi is nu in balbezit. Ratyński rent richting de bal. Ratyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Perła Konstancin 0:3

26e minuut.
Wyżykowski probeert de bal aan de voet te houden. Lawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawson passt de bal met de wreef. Iacoi rent richting de bal. Iacoi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Fonseca probeert de bal met de borst te controleren. Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Ratyński speelt de bal door. Iacoi rent richting de bal. Iacoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Perła Konstancin 0:4

39e minuut.
Śmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmigiel passt de bal zonder na te denken. Wyżykowski is nu in balbezit. Iacoi rent richting de bal. Iacoi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ratyński passt de bal in één keer door. Iacoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacoi onderschept slim de pass. Iacoi schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁDZ CHOJNY 67%, Perła Konstancin 33%.
ŁDZ CHOJNY - Perła Konstancin 0:4

48e minuut.
Klungelig pakt Piórko de bal. Iacoi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maluśki. Maluśki krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Ratyński is nu in balbezit. Ratyński speelt de bal door. Iacoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacoi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Iacoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratyński rent richting de bal. Ratyński geeft de bal voor. Fonseca geeft een hoge lob. Daar is Fordamski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Perła Konstancin 0:5

60e minuut.
Beozzi onderschept slim de pass. Beozzi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Quintanilla de bal. Iacoi is nu in balbezit. Iacoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Perła Konstancin 0:6

67e minuut.
Iacoi heeft problemen om de bal te vangen. Iacoi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fordamski de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fonseca zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iacoi is nu in balbezit. Iacoi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Perła Konstancin 0:7

72e minuut.
Lawson speelt de bal door. Piórko bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacoi verovert de bal door een tackle van achteren. Ratyński rent richting de bal. Ratyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Quintanilla passt de bal in één keer door. Ratyński rent richting de bal. Ratyński met een sublieme pass. Iacoi rent richting de bal. Iacoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Perła Konstancin 0:8

75e minuut.
Inworp. Fonseca met een snelle inworp. Lawson met een sublieme pass. Iacoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacoi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca onderschept slim de pass. Fonseca met een sublieme pass. Ratyński is nu in balbezit. Ratyński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁDZ CHOJNY 68%, Perła Konstancin 32%.
ŁDZ CHOJNY - Perła Konstancin 0:8