Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁDZ CHOJNY Radomskie Pojeby
Normal Tactiek 5-3-2 DEF
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 53
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 49.2
poor Schieten very good
poor Passen very good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli met een sublieme pass. Beray rent richting de bal. Beray draait met de bal, schiet en ... Fordamski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bouson neemt de hoekschop. Beray kan de bal niet met de borst controleren. Beray haalt uit met een fantastische trap. Paal!

3e minuut.
Untner probeert naar een medespeler te passen. Fordamski rent richting de bal. Beray onderschept slim de pass. Beray geeft een lange en hoge pass. Menichelli springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Czapnik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fordamski de bal. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray haalt uit met een fantastische trap. Harasimczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Radomskie Pojeby 0:1

7e minuut.
Czapnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapnik passt de bal in één keer door. Beray is nu in balbezit. Beray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Radomskie Pojeby 0:2

8e minuut.
Mieleszko is nu in balbezit. Mieleszko geeft een hoge lob. Piórko heeft problemen om de bal te vangen. Menichelli rent richting de bal. Menichelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Radomskie Pojeby 0:3

10e minuut.
Fordamski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Untner met de inworp. Czapnik geeft de bal voor. Menichelli krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Wielebny kopt de bal weg. Klungelig pakt Czapnik de bal. Czapnik passt de bal zonder na te denken. Bouson rent richting de bal. Bouson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Czapnik onderschept slim de pass. Czapnik probeert naar een medespeler te passen. Beray rent richting de bal. Beray draait met de bal, schiet en ... Harasimczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Radomskie Pojeby 0:4

16e minuut.
Zavaliy met een snelle inworp. Untner probeert naar een medespeler te passen. Beray rent richting de bal. Beray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Radomskie Pojeby 0:5

17e minuut.
Bouson probeert naar een medespeler te passen. Untner is nu in balbezit. Untner speelt de bal door. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Menichelli heeft problemen om de bal te vangen. Menichelli passt de bal zonder na te denken. Beray heeft problemen om de bal te vangen. Beray schiet op doel. Harasimczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Radomskie Pojeby 0:6

20e minuut.
Untner probeert naar een medespeler te passen. Beray is nu in balbezit. Beray passt de bal met de wreef. Menichelli rent richting de bal. Menichelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Czapnik controleert de bal met de borst. Wyżykowski is nu in balbezit. Czapnik verovert de bal door een tackle van achteren. Czapnik geeft een hoge lob. Beray maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Czapnik onderschept slim de pass. Czapnik passt de bal met de wreef. Piórko rent richting de bal. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Bouson kopt de bal weg. Beray probeert naar een medespeler te passen. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Radomskie Pojeby 0:7

29e minuut.
Bouson speelt de bal door. Klungelig pakt Untner de bal. Untner probeert naar een medespeler te passen. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Radomskie Pojeby 0:8

31e minuut.
Czapnik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rogóż. Czapnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bouson met een snel genomen vrije trap. Beray rent richting de bal. Beray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Radomskie Pojeby 0:9

31e minuut.
Śmigiel heeft problemen om de bal te vangen. Beray onderschept slim de pass. Beray passt de bal met de wreef. Menichelli is nu in balbezit. Menichelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Radomskie Pojeby 0:10

35e minuut.
Daar is Menichelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menichelli probeert naar een medespeler te passen. Beray met een sublieme pass. Untner rent richting de bal. Untner geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Untner passt de bal zonder na te denken. Maluśki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouson onderschept slim de pass. Bouson geeft een hoge lob. Beray maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Fordamski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Radomskie Pojeby 0:11

39e minuut.
Bouson onderschept slim de pass. Bouson passt de bal zonder na te denken. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli rent richting de bal. Menichelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cavalieri verovert de bal door een tackle van achteren. Cavalieri probeert naar een medespeler te passen. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray draait met de bal, schiet en ... Harasimczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Radomskie Pojeby 0:12

43e minuut.
Beray met een sublieme pass. Menichelli rent richting de bal. Czapnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Radomskie Pojeby 0:13

45e minuut.
Czapnik is nu in balbezit. Czapnik probeert naar een medespeler te passen. Untner bereikt de bal nog maar net als eerste. Untner geeft een lange en hoge pass. Menichelli maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Menichelli rent richting de bal. Menichelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Radomskie Pojeby 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁDZ CHOJNY 81%, Radomskie Pojeby 19%.
ŁDZ CHOJNY - Radomskie Pojeby 0:14

46e minuut.
Cavalieri geeft een hoge lob. Bouson is nu in balbezit. Bouson probeert naar een medespeler te passen. Menichelli is nu in balbezit. Menichelli draait met de bal, schiet en ... Harasimczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beray is nu in balbezit. Beray draait met de bal, schiet en ... Harasimczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Radomskie Pojeby 0:15

49e minuut.
Untner probeert naar een medespeler te passen. Czapnik met een sublieme pass. Beray is nu in balbezit. Czapnik is nu in balbezit. Czapnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Harasimczuk met een harde bal richting middenveld. Daar is Genchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genchev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Menichelli de bal. Menichelli schiet op doel. Harasimczuk bokst de bal weg. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Radomskie Pojeby 0:16

53e minuut.
Wielebny geeft de bal voor. Daar is Czapnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czapnik passt de bal in één keer door. Menichelli is nu in balbezit. Menichelli schiet op doel. Harasimczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Beray rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Radomskie Pojeby 0:17

55e minuut.
Maluśki bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray is nu in balbezit. Beray passt de bal met de wreef. Menichelli rent richting de bal. Menichelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Untner passt de bal zonder na te denken. Daar is Menichelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menichelli passt de bal in één keer door. Daar is Beray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Radomskie Pojeby 0:18

59e minuut.
Harasimczuk speelt de bal door. Untner kan de bal niet met de borst controleren. Untner met een sublieme pass. Beray is nu in balbezit. Beray draait met de bal, schiet en ... Harasimczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Radomskie Pojeby 0:19

62e minuut.
Czapnik rent richting de bal. Czapnik speelt de bal door. Daar is Menichelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray geeft de bal voor. Menichelli is nu in balbezit. Menichelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Radomskie Pojeby 0:20

66e minuut.
Vitányi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bouson rent richting de bal. Bouson passt de bal met de wreef. Beray is nu in balbezit. Beray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Czapnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapnik met een sublieme pass. Menichelli is nu in balbezit. Menichelli schiet op doel. Harasimczuk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmigiel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Genchev raakt geblesseerd tijdens het duel. Genchev met een snel genomen vrije trap. Beray heeft problemen om de bal te vangen. Beray schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Harasimczuk trapt de bal weg. Czapnik kopt de bal weg. Klungelig pakt Beray de bal. Fordamski onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Radomskie Pojeby 0:21

75e minuut.
Harasimczuk met een sublieme pass. Untner kopt de bal weg. Klungelig pakt Beray de bal. Beray schiet op doel. Harasimczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Radomskie Pojeby 0:22

77e minuut.
Wielebny trapt de bal weg. Bouson kopt de bal weg. Menichelli rent richting de bal. Menichelli haalt uit met een fantastische trap. Harasimczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Radomskie Pojeby 0:23

78e minuut.
Kowalczuk met een sublieme pass. Klungelig pakt Śmigiel de bal. Beray begaat een overtreding. Beray krijgt een gele kaart. Śmigiel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Śmigiel kan niet meer verder spelen. Orzechowski komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Klungelig pakt Bouson de bal. Vitányi is nu in balbezit. Vitányi geeft de bal voor. Menichelli rent richting de bal. Menichelli draait met de bal, schiet en ... Harasimczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Fordamski de bal. Beray rent richting de bal. Beray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Radomskie Pojeby 0:24

80e minuut.
Menichelli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marinescu komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Czapnik passt de bal met de wreef. Mieleszko is nu in balbezit. Mieleszko geeft een lange en hoge pass. Bouson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouson geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Marinescu heeft problemen om de bal te vangen. Beray is nu in balbezit. Marinescu rent richting de bal. Marinescu draait met de bal, schiet en ... Piórko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁDZ CHOJNY - Radomskie Pojeby 0:25

85e minuut.
Klungelig pakt Fordamski de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Untner zal de hoekschop nemen. Bouson rent richting de bal. Bouson draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Vitányi verovert de bal door een tackle van achteren. Vitányi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Piórko de bal. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Czapnik kopt de bal weg. Piórko bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Marinescu haalt uit met een fantastische trap. Harasimczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Daar is Untner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wielebny is nu in balbezit. Untner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Untner krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁDZ CHOJNY 87%, Radomskie Pojeby 13%.
ŁDZ CHOJNY - Radomskie Pojeby 0:25