Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCnygusy Lechia BKS
343 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
38 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 16.8
very good Schieten weak
adequate Passen hopeless
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kliś probeert naar een medespeler te passen. Joksimović rent richting de bal. Solito is nu in balbezit. Joksimović is nu in balbezit. Joksimović draait met de bal, schiet en ... Czyrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FCnygusy - Lechia BKS 1:0

5e minuut.
Bernacki is nu in balbezit. Lasota verovert de bal door een tackle van achteren. Lasota probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Joksimović de bal. Joksimović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FCnygusy - Lechia BKS 2:0

11e minuut.
Siekierka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szmatan komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Brătescu geeft een lange en hoge pass. Kliś is nu in balbezit. Kliś speelt de bal door. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCnygusy - Lechia BKS 3:0

14e minuut.
Solito probeert naar een medespeler te passen. Joksimović is nu in balbezit. Grubizna bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović onderschept slim de pass. Joksimović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCnygusy - Lechia BKS 4:0

20e minuut.
Lasota is nu in balbezit. Lasota geeft een lange en hoge pass. Joksimović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kliś is nu in balbezit. Kliś draait met de bal, schiet en ... Czyrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Joksimović rent richting de bal. Joksimović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCnygusy - Lechia BKS 5:0

25e minuut.
Gacula is nu in balbezit. Maus verovert de bal door een tackle van achteren. Maus probeert naar een medespeler te passen. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FCnygusy - Lechia BKS 6:0

27e minuut.
Kliś is nu in balbezit. Kliś speelt de bal door. Lasota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasota geeft een hoge lob. Joksimović springt en kopt de bal. Czyrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szmatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliś onderschept slim de pass. Kliś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCnygusy - Lechia BKS 7:0

28e minuut.
Kofnyt met een sublieme pass. Zamordek heeft problemen om de bal te vangen. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Lasota geeft de bal voor. Daar is Szmatan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Becali zal de hoekschop nemen. Kliś maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Becali passt de bal in één keer door. Maus is nu in balbezit. Maus passt de bal zonder na te denken. Joksimović rent richting de bal. Joksimović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Gacula verovert de bal door een tackle van achteren. Solito rent richting de bal. Solito passt de bal in één keer door. Joksimović rent richting de bal. Joksimović haalt uit met een fantastische trap. Czyrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Solito passt de bal met de wreef. Joksimović is nu in balbezit. Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović onderschept slim de pass. Joksimović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Solito is nu in balbezit. Kliś bereikt de bal nog maar net als eerste. Solito rent richting de bal. Kliś rent richting de bal. Kliś schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCnygusy 22%, Lechia BKS 78%.
FCnygusy - Lechia BKS 7:0

48e minuut.
Fornerone geeft de bal voor. Woś is nu in balbezit. Becali verovert de bal door een tackle van achteren. Becali geeft een lange en hoge pass. Kliś springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Solito raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wiechowski komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Woś is nu in balbezit. Koňařík verovert de bal door een tackle van achteren. Koňařík probeert naar een medespeler te passen. Kliś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliś geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Becali passt de bal in één keer door. Szmatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović onderschept slim de pass. Klungelig pakt Joksimović de bal. Joksimović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Fleury verovert de bal door een tackle van achteren. Fleury geeft een lange en hoge pass. Daar is Szmatan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiechowski is nu in balbezit. Wiechowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCnygusy - Lechia BKS 8:0

60e minuut.
Koňařík geeft een hoge lob. Joksimović kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sęp de bal onder controle te krijgen. Kliś is nu in balbezit. Kliś schiet op doel. Czyrak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sęp probeert naar een medespeler te passen. Bernacki is nu in balbezit. Joksimović verovert de bal door een tackle van achteren. Wiechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiechowski draait met de bal, schiet en ... Czyrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Szmatan is nu in balbezit. Kliś onderschept slim de pass. Kliś passt de bal in één keer door. Daar is Joksimović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joksimović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCnygusy - Lechia BKS 9:0

64e minuut.
Joksimović geeft een lange en hoge pass. Wiechowski kopt de bal weg. Kliś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kliś bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović rent richting de bal. Kliś is nu in balbezit. Joksimović is nu in balbezit. Joksimović draait met de bal, schiet en ... Czyrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wiechowski rent richting de bal. Wiechowski schiet op doel. Czyrak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCnygusy - Lechia BKS 10:0

70e minuut.
Kliś is nu in balbezit. Wiechowski is nu in balbezit. Wiechowski schiet op doel. Kliś rent richting de bal. Kliś schiet op doel. Czyrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović schiet op doel. Czyrak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Fleury met een sublieme pass. Lasota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasota geeft de bal voor. Joksimović rent richting de bal. Joksimović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Kliś bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubizna is nu in balbezit. Kliś onderschept slim de pass. Wiechowski is nu in balbezit. Wiechowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCnygusy - Lechia BKS 11:0

84e minuut.
Maus probeert naar een medespeler te passen. Lasota probeert naar een medespeler te passen. Kliś rent richting de bal. Kliś geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szmatan de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCnygusy 17%, Lechia BKS 83%.
FCnygusy - Lechia BKS 11:0