Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCnygusy FC Nitche
343 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
36 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 20.1
very good Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Waśków rent richting de bal. Maus verovert de bal door een tackle van achteren. Maus passt de bal in één keer door. Kliś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliś draait met de bal, schiet en ... Pierzchała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Moeller geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dules met de inworp. Solito is nu in balbezit. Solito haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lasota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maus is nu in balbezit. Maus geeft een lange en hoge pass. Joksimović maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCnygusy - FC Nitche 1:0

11e minuut.
Lasota probeert de bal aan de voet te houden. Malkus is nu in balbezit. Brătescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brătescu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Dules probeert naar een medespeler te passen. Waśków probeert naar een medespeler te passen. Brătescu probeert naar een medespeler te passen. Kliś rent richting de bal. Kliś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Doeltrap. Pierzchała trapt de bal weg. Fleury kopt de bal weg. Kliś rent richting de bal. Kliś draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Fleury is nu in balbezit. Fleury geeft een hoge lob. Klungelig pakt Joksimović de bal. Solito is nu in balbezit. Solito draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Lasota is nu in balbezit. Lasota speelt de bal door. Kliś met een sublieme pass. Joksimović is nu in balbezit. Joksimović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Taczkowski trapt de bal weg van het doel. Solito kopt de bal weg. Joksimović rent richting de bal. Joksimović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Moeller de bal onder controle te krijgen. Pierzchała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCnygusy - FC Nitche 2:0

28e minuut.
Fornerone onderschept slim de pass. Fornerone geeft de bal voor. Joksimović is nu in balbezit. Joksimović haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FCnygusy - FC Nitche 3:0

30e minuut.
Daar is Michałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solito verovert de bal door een tackle van achteren. Solito passt de bal in één keer door. Joksimović rent richting de bal. Joksimović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCnygusy - FC Nitche 4:0

31e minuut.
Janke is nu in balbezit. Janke passt de bal in één keer door. Moeller rent richting de bal. Joksimović is nu in balbezit. Joksimović haalt uit met een fantastische trap. Pierzchała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Dules met een snelle inworp. Solito is nu in balbezit. Smoleń rent richting de bal. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Solito met een sublieme pass. Joksimović is nu in balbezit. Joksimović passt de bal in één keer door. Kliś rent richting de bal. Kliś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Lasota speelt de bal door. Kliś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliś speelt de bal door. Daar is Joksimović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joksimović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dules geeft de bal voor. Moeller kopt de bal weg. Derbin is nu in balbezit. Solito verovert de bal door een tackle van achteren. Solito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCnygusy - FC Nitche 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCnygusy 39%, FC Nitche 61%.
FCnygusy - FC Nitche 5:0

46e minuut.
Piosik heeft problemen om de bal te vangen. Piosik geeft een lange en hoge pass. Dules kopt de bal weg. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović draait met de bal, schiet en ... Pierzchała bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FCnygusy - FC Nitche 6:0

50e minuut.
Joksimović onderschept slim de pass. Joksimović passt de bal zonder na te denken. Kliś rent richting de bal. Solito rent richting de bal. Solito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCnygusy - FC Nitche 7:0

53e minuut.
Koňařík onderschept slim de pass. Koňařík speelt de bal door. Smoleń rent richting de bal. Solito onderschept slim de pass. Solito schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Waśków is nu in balbezit. Maus onderschept slim de pass. Maus geeft een hoge lob. Solito rent richting de bal. Solito haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Kliś passt de bal in één keer door. Solito bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliś bereikt de bal nog maar net als eerste. Solito rent richting de bal. Solito schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Joksimović rent richting de bal. Taczkowski is nu in balbezit. Joksimović verovert de bal door een tackle van achteren. Joksimović heeft problemen om de bal te vangen. Joksimović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Joksimović is nu in balbezit. Joksimović draait met de bal, schiet en ... Pierzchała bokst de bal weg.

68e minuut.
Doeltrap. Pierzchała met een harde bal richting middenveld. Maus kopt de bal weg. Joksimović rent richting de bal. Joksimović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCnygusy - FC Nitche 8:0

69e minuut.
Solito verovert de bal door een tackle van achteren. Solito geeft een hoge lob. Daar is Moeller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solito bereikt de bal nog maar net als eerste. Solito geeft een lange en hoge pass. Pierzchała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Joksimović is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Strąk is nu in balbezit. Koňařík verovert de bal door een tackle van achteren. Koňařík geeft een lange en hoge pass. Joksimović is nu in balbezit. Joksimović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Koziara met een harde bal richting middenveld. Maus speelt de bal door. Solito heeft problemen om de bal te vangen. Solito draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Dules met een sublieme pass. Maus rent richting de bal. Maus met een sublieme pass. Joksimović heeft problemen om de bal te vangen. Joksimović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Fleury met een sublieme pass. Lasota is nu in balbezit. Lasota speelt de bal door. Joksimović rent richting de bal. Joksimović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCnygusy - FC Nitche 9:0

83e minuut.
Solito is nu in balbezit. Solito passt de bal zonder na te denken. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCnygusy - FC Nitche 10:0

88e minuut.
Solito speelt de bal door. Kliś rent richting de bal. Kliś passt de bal met de wreef. Joksimović rent richting de bal. Joksimović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCnygusy - FC Nitche 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCnygusy 28%, FC Nitche 72%.
FCnygusy - FC Nitche 11:0