Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:49
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0025
  • Stadion: START Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1466
AC Footroll AS Gdynia
451 Tactiek 433
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.1
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Granica speelt de bal door. Chorzeszcz is nu in balbezit. Filanowskii rent richting de bal. Chorzeszcz verovert de bal door een tackle van achteren. Chorzeszcz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Granica probeert naar een medespeler te passen. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman probeert naar een medespeler te passen. Chorzeszcz rent richting de bal. Chorzeszcz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Footroll - AS Gdynia 1:0

14e minuut.
Aleksandrowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Aleksandrowicz passt de bal met de wreef. Żołnowski met een sublieme pass. Chorzeszcz rent richting de bal. Chorzeszcz draait met de bal, schiet en ... Wars bokst de bal weg.

34e minuut.
Serwach rent richting de bal. Hofman verovert de bal door een tackle van achteren. Hofman passt de bal in één keer door. Chorzeszcz is nu in balbezit. Chorzeszcz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wars probeert naar een medespeler te passen. Granica kopt de bal weg. Filanowskii rent richting de bal. Chorzeszcz onderschept slim de pass. Chorzeszcz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Footroll 39%, AS Gdynia 61%.
AC Footroll - AS Gdynia 1:0

49e minuut.
Klungelig pakt Chorzeszcz de bal. Filanowskii is nu in balbezit. Chorzeszcz verovert de bal door een tackle van achteren. Hofman rent richting de bal. Hofman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Granica met een sublieme pass. Chorzeszcz is nu in balbezit. Hofman speelt de bal door. Chorzeszcz is nu in balbezit. Chorzeszcz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Footroll 49%, AS Gdynia 51%.
AC Footroll - AS Gdynia 1:0