Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Biała 06 Gwiazda Fc LFC
442 Tactiek paw
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 36.7
matig Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Canas passt de bal in één keer door. Cieślar bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki is nu in balbezit. Cieślar onderschept slim de pass. Cieślar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Korsak geeft de bal voor. Inworp. Jamróz met een snelle inworp. Cieślar rent richting de bal. Cieślar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Horka met een harde bal richting middenveld. Moţoc kopt de bal weg. Daar is Korsak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizusowicz is nu in balbezit. Lizusowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kobusinski rent richting de bal. Cieślar onderschept slim de pass. Cieślar geeft een hoge lob. Jamróz rent richting de bal. Jamróz haalt uit met een fantastische trap. Wlazłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Canas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jamróz geeft een lange en hoge pass. Szczęch kopt de bal weg. Cieślar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Rivelato met een sublieme pass. Korsak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślar onderschept slim de pass. Lizusowicz rent richting de bal. Lizusowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Szczoczarz is nu in balbezit. Rivelato onderschept slim de pass. Rivelato speelt de bal door. Cieślar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Inworp. Kopania zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jamróz speelt de bal door. Lizusowicz is nu in balbezit. Lizusowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Biała 06 Gwiazda 77%, Fc LFC 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TS Biała 06 Gwiazda - Fc LFC 0:0

49e minuut.
Cieślar passt de bal met de wreef. Moţoc is nu in balbezit. Moţoc met een sublieme pass. Daar is Lizusowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizusowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Luźny trapt de bal weg. Moţoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţoc geeft een hoge lob. Lizusowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizusowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Korsak is nu in balbezit. Korsak geeft de bal voor. Luźny heeft problemen om de bal te vangen. Cieślar rent richting de bal. Cieślar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Biała 06 Gwiazda 64%, Fc LFC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TS Biała 06 Gwiazda - Fc LFC 0:0